Looking for a vendor Polský nitroethan/nitromethan

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Tak iv slyšel od několika lidí, že nyní získávají opravdu levné chemikálie z Polska.
S posledním člověkem, se kterým jsem mluvil, jsem byl ochoten zaplatit za láhev chemie a on mi pak poslal polovinu, ale pak zmlkl.....
Iv také bylo řečeno od někoho jiného, že Polsko dělá levné chemie.
Já konkrétně sháním nitroethan nebo nitromethan - můžu najít jen 25l sudy a jako domácí chemik si nemůžu dovolit, ani nechci tolik!
Hodil by se litr od každého, pokud možno i jen nějaký základní - čistý nebo i azeotropní H2SO4.
Pokud se na to nesmím ptát nebo by to mohlo být na lepším místě, prosím, neváhejte.
Odkud lidé získávají chemii v malém množství pro někoho, kdo si vyrábí osobní množství psychedelik na podporu svého duševního zdraví. Jsem ve Velké Británii
Díky!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
lol otravné, že? Krom výletu do Polska nebo nákupu 25l z Číny jsem v koncích...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Můžete snadno najít polský niteroethan, který je levný, nebo italský, který je drahý oba jsou snadno k nalezení na Googlu

Last edited:

SkinnyChef

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Nitrometan seženete snadno na organicchemistrypoland.pl - Bez otázek, ale problém může být britská celní správa, nevím, jak kreativní bude v těchto případech.
A pokud jde o nitroethan... Neznám zákony v UK, ale v EU je to normální legální činidlo. Dá se sehnat nějaký levný na brumer.com nebo v menším množství u S3 chemicals v Německu.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Abychom byli spravedliví, je docela snadné nechat si poslat do Velké Británie hovno. Takto jsem zatím obdržel VŠECHNA svá činidla a rozpouštědla. Ta webová stránka změnila můj svět...

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Nitroethan - nitrochemie je clearnetový prodejce se skvělou zpětnou vazbou.

Kingship

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
To zde lol

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Co máte na mysli? Existuje v zemi nitro? Ano, existuje, pokud buď pracujete v registrovaném podniku, NEBO máte odkaz - což je to, na co se ptám v okolí! Sakra, s lidmi je to pro mě MNOHEM těžší než s chemií. Omlouvám se, jestli zním jako kokot, který se v tom plácá, ale každý musí někde začít, než začne psát samolibé odpovědi, jako jsi ty!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ach jo, na nitrochemii jsem se skutečně díval - jen jsem ztratil odkaz! Moc si toho vážím! Vím, že je to v sekci odkazy, ale asi jsem to přehlédl, když jsem se díval podruhé a potřetí - vzpomínám si, že jsem na této stránce viděl P2NP.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Sakra - nitrochemis nechce poslat nitroethan do mé země... jak nepříjemné. S těmito látkami se mi to stává často - hádám, že nemohou letět nákladním letadlem...
Asi bych si mohl koupit P2NP, ale o to mi ani tak nešlo...
Vypadá to, že každý "zdroj", na který narazím, neposílá do Velké Británie.
Akvizice chemikálií je čím dál těžší než samotné chemické rxn, které dělám.

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Ve skutečnosti jsem našel skvělý produkt, který se prodává ve Velké Británii a není pro mě ani neobvyklé si ho objednat. Jsem studentka umění a existuje akrylové lepidlo, které se vyrábí z DCM a nitroetanu. Právě přišlo a očekávalo metanol, abych mohl pokračovat v syntézách DMT / DET, ale ne....lol.
považuji za užitečné mít najednou rozdělaných více projektů, když děláte tyhle věci, už jen z hlediska získávání chemie - asi bych nepracoval na dvou projektech najednou, to je šílenství, ale jo, akviziční fázi mám v dnešní době vždycky na očích!

Rabidreject

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
29
Omlouvám se královsky, upřímně. Tohle bylo mimo mísu, když jsem to říkal. Jen mě zmátla vaše odpověď a já teď dělám benzo detox. Velmi svižné - opravdu se omlouvám za tak arogantní odpověď...