K kitboy Don't buy from me Resident Language 🇪🇸 Joined May 26, 2024 Messages 24 Reaction score 6 Points 3 Jun 22, 2024 #1 Může mi někdo pomoci? Anhydrid kyseliny octové je obtížné získat a nejjednodušší způsob jeho výroby je příliš kontaminovaný chloridy síry.
Může mi někdo pomoci? Anhydrid kyseliny octové je obtížné získat a nejjednodušší způsob jeho výroby je příliš kontaminovaný chloridy síry.
fidelis Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined Mar 1, 2024 Messages 317 Reaction score 383 Points 63 30 Jun #2 "Octan olovnatý rozhodně funguje a jsem přesvědčen, že stejně účinný je i octan vápenatý/fenylacetát. Soli železa údajně fungují při syntéze ketonů ze směsných karboxylových kyselin. Skutečná odpověď však zní: (z tohoto příspěvku na redditu) užitečné vespiary diskuse, pokud ur zájem ^_^ Upvote 0 Downvote
"Octan olovnatý rozhodně funguje a jsem přesvědčen, že stejně účinný je i octan vápenatý/fenylacetát. Soli železa údajně fungují při syntéze ketonů ze směsných karboxylových kyselin. Skutečná odpověď však zní: (z tohoto příspěvku na redditu) užitečné vespiary diskuse, pokud ur zájem ^_^