Question Objednávání dávkových reaktorů online

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Plánuji zakoupení 100litrového vsádkového reaktoru online.

Hledal jsem na internetu v prohlížeči tor webové stránky nabízející vsádkové reaktory a bylo nalezeno mnoho reaktorů s účelem vhodným pro nás. Většinou jsou uvedeny na čínských velkoobchodních stránkách.

Přečetl jsem si na tomto fóru několik dalších příspěvků podobných této záležitosti a dozvěděl jsem se následující:

Objednejte si reaktor na pozemek v odlehlé oblasti, která je daleko od pozemku, na němž budete provádět syntézu. Proskenujte nádobu, zda neobsahuje sledovací zařízení. V této odlehlé oblasti budu mít také rozmístěné členy svého týmu (vybrali jsme místo uprostřed venkova, kde doslova nikdo není), takže pokud budou v oblasti nějací strážci zákona, kteří nás budou sledovat při manipulaci s tímto produktem a jeho přesunu na místo syntézy, všimneme si toho. Sami také vlastníme dron, takže můžeme mít přehled o celé oblasti z ptačí perspektivy, abychom se ujistili, že nás nikdo nesleduje.

Jsou tyto čínské reaktory dobré?

Je náš opsec dostatečně dobrý pro bezpečnou manipulaci s reaktorem v Evropě? (Přesněji řečeno v Německu)

Je legální vlastnit takové reaktory bezdůvodně?

Děkuji všem laskavým jedincům, kteří nás v tomto směru navedou.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Tuto hru na kočku a myš jsme kdysi hráli s Američany a jejich pohraničními jednotkami, když jsme se snažili dostat lisovací stroje v počtu přes jeden přístav. Nyní je tato hra neskonale těžší, a to díky technologickému pokroku a tomu, že celá EU má písek v píči kvůli reaktorům. Pokud máš prachy, spřátel se s nějakou firmou, která přijímá zakázky na foukání skla, pomalu se propracuj buď osobně (tuhle cestu bych zvolil já), nebo online (ta je víc skečová, protože můžou jen přeposlat žádost na fbi a ty dřepíš a kašleš den poté), aby ti ten reaktor vyrobili.

Taky si dovedu představit, že jsi si o reaktoru přečetl v příspěvku na tomto fóru, viděl jsi nějaké obrázky, možná aukci na jeden, ale pokud očekáváš, že ti ho někdo prodá... kurva zjisti si, co to vlastně reaktor je, jak se na něm provádí údržba, jaké díly se nejrychleji opotřebovávají, jaká máš kvůli němu omezení a co ti umožňuje, jaké specifikace chceš pro svůj synťák (takhle velké reaktory se většinou objednávají pro jeden konkrétní synťák a mají tam přidané vlastní věci), prodejce bude očekávat, že tohle všechno budeš vědět. V okamžiku, kdy se zeptáte na něco tak hloupého, jako je způsob připojení vody k reaktoru, můžete si být sakra jistí, že vás nahlásí nebo se vás pokusí využít.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Stačí si ji koupit. Pokud jste paranoidní, vezměte ji do ruky a zkontrolujte, zda neobsahuje GPS. Moji lidé si objednali reaktory z Číny a dorazily. Ale nezkontrolovali, zda nemají GPS.
Také si to vyzvedněte autem, které se nedá vystopovat k vám, a při objednávce použijte nové telefonní číslo pro komunikaci s kurýrem, který to přiveze.
Nejlepší je objednat to na nějaké náhodné ulici a prostě tam počkat v den, kdy to pojedou doručit.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
@Zan444

Úspěšně jste si objednali dávkový reaktor? radíte z první ruky?

Ve velkých městech je jedno, jaké auto používáte. K vašemu případu budou přiděleni policisté ze speciálního oddělení, kteří vás mohou ve velkých metropolích sledovat pouliční kamerou nebo vás sledovat pomocí tajných aut. Tato oddělení pro boj s pašováním drog jsou vyškolena ve sledování svého cíle ve více vozidlech (jedno couvne, druhé se připojí, aby vás sledovalo), nyní používají drony a v dávkovém reaktoru je nekonečně mnoho míst, kam lze ukrýt něco tak malého, jako je vysílač gps (například vyvrtat část teflonu a strčit ho tam nebo do ocelového rámu, je to menší než baterie AAA). Čím blíže k hranicím s Mexikem, tím sofistikovanější a pravděpodobnější je spolupráce s DEA od samého počátku, protože sledují cíle kartelů.

Objednání strojů není tak jednoduché jako jejich vyzvednutí, demontáž a převoz na bezpečné místo. Sledovací operace se v posledních několika letech staly exponenciálně sofistikovanějšími. Pokud jste tak odvážní, tak se na to vyserte, kupte si reaktor a zjistíte to sami.

IMO jediná možnost, která by dávala smysl, je založit si účet u firmy, která ho umí vyrobit, a po nějaké době zadat objednávku s dobrou výmluvou, proč ho potřebuješ, nebo mít obchodní frontu, ve které bys použil dávkový reaktor, takže bys ho mohl koupit přímo a po nějaké době ho přesunout z místa dodání.

Pokud máte legální obchodní frontu, je to tak jednoduché, jako koupit stroj přímo a po nějaké době ho přemístit a odepsat ze zásob jako totální ztrátu (spadl na něj klavír, rozbil se, nevratný). To je nejjednodušší a nejméně komplikovaný způsob.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Také LOL @ "objednat to na nějakou náhodnou ulici". Jo, nádoba na chemické reakce objednaná do nějaké opuštěné ulice rozhodně nevzbudí žádné podezření. Stejně tak "nové auto a nové telefonní číslo", protože na tom bude záležet, až vás při nakládání dávkového reaktoru do pickupu zastaví policie a požádá vás o občanku. Nové telefonní číslo je totálně vyvede z míry!

Haruki.Murakami

Don't buy from me
Member
Reaction score
2
Jak řekl @Loki12, "objednat to na nějakou náhodnou ulici" rozhodně není dobrý nápad. Naším plánem je objednat to na "místo uprostřed venkova, kde nikdo není", protože jeden z našich korespondentů tam má nemovitost. Nejedná se o opuštěnou ulici, která by vzbuzovala nějaké podezření.

Pokud bude provedena tajná operace, pak si toho okamžitě všimneme, protože se to bude dít na venkově, kde opravdu nikdo není. Proto se váš popis rizika o tom, že nás budou sledovat kamerové systémy uprostřed města, rozplynul. Také jsme řekli, že sami máme dron, takže budeme moci vidět každé vozidlo, které se v oblasti nachází, a vše, co se v oblasti děje. Pokud nás někdo bude chtít sledovat, všimneme si toho.

Podle mého názoru je to nejbezpečnější způsob, jak reaktor objednat. Opravte mě, jestli se mýlím, ale jediné zlepšení, které mě zatím napadá, je koupit další dron a nechat ho kontrolovat oblohu, jestli tam není policejní dron, zatímco druhý dron bude mít přehled o celé oblasti z ptačí perspektivy.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Potřebujete zejména skleněný reaktor? Jste z Německa, já jsem si koupil spoustu ocelových nádob od "kleinanzeigen" a nechal jsem si od svého oceláře/svářeče udělat úpravy, tím pádem nejste omezeni objemem 100/200 l jako u skleněných reaktorů.