Question Olejový amfetamin po syntéze

JuanoImano4378

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Úspěšně jsem vykrystalizoval trochu amfetaminu, ale když se krystalů dotknu rukama, cítím, že je pokrývá vrstva oleje. Jak je mohu úplně vysušit?

JuanoImano4378

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Při dalším čtení na fóru jsem narazil na tento článek G. Pattona pro purifikaci MDMA/Ecstacy. Pokud se někdo potýká s podobnými problémy, je to odpověď.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Tuto metodu nelze použít pro amfetamin. Máte amfetamin nebo metamfetamin?

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ahoj, chystám se na vaření amfíku, a pokud bys chtěl, chtěl bych vědět víc o tom, jak jsi to dělal, protože u mě ten mastný amfík, o kterém mluvíš, opravdu miluje většina zákazníků, které mám, přesto většina výrobku, který najdu, není mastný, je skutečný vlhký kvůli procesu řezání.

Vždycky jsem slyšel, že čistý amfetamin je mastný a není vlhký, a také krystal místo bílého prachu nebo plně smíšené pasty, přesto jsem tento druh výrobku viděl pouze od několika prodejců na darknetu.
Také, pokud je to pro vás možné, prosím, podělte se o informace o vůni, chuti při čichání a kolik váhy jste sušením ztratili, abych byl schopen lépe rozpoznat konečný výsledek, když to zkusím udělat sám.

Moc vám děkuji.

JuanoImano4378

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Dostal jsem ji při pokusu o čištění pervitinu pomocí AB extrakce, domnívám se, že proces nebyl proveden proporcionálně správně a byl to chybný krok, takže přesně nevím, jak jsem přišel také na mastnou strukturu. Podle toho, co zmiňoval G. Patton na fóru, by Pure amph měl být suchý, bílý krystal bez zápachu místo těch mastných, které tu mám.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
210
Deals
3
Dobrý den,

Oba se mýlíte, amfetamin by neměl být mastný, pokud je, znamená to, že je znečištěný z reakční hmoty a není vyčištěný.

Skutečný amfetamin je, jak uvádí G. Patton, bezbarvý, bez zápachu, bílý.

Pokud je vlhký/vlhký, neměl by být z reakce, ale z promývání acetonem/IPA, ale to je velmi odlišné od zápachu.

S pozdravem

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Toho jsem si všiml, když jsem začal o této droze více pátrat, protože nikdo ji nepopisoval jako olejovitou strukturu nebo pastu, všechny běžné zdroje jasně uvádějí, že jde o sůl, a jak by lidé měli vědět, většina solí v přírodě bývá krystalická.

Snažil jsem se to vysvětlit mnoha dealerům a kostymérům, které znám, ale dealeři tuto fámu udržují, protože když ji koupí, téměř vždy jde o navlhčenou pastu vyrobenou kdoví z čeho, a jejich dodavatel ji odmítá prodávat suchou, stejně jako to dělají dealeři pouličním kostymérům, aby se vyhnuli finančním ztrátám způsobeným procesem sušení.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,886
Deals
1
Dobrý den, je to nesmysl. Čistý amfetamin je absolutně bílý prášek a absolutně suchý. Jakékoli jiné formy jsou znečištěným produktem nebo jsou připraveny nesprávně. Prosím, přečtěte si můj příspěvek o amfetaminu, abyste avid takové fámy a spekulace Amfetaminové soli

limpbizkuit65

Don't buy from me
New Member
Reaction score
6
Ano, souhlasím s vámi ohledně falešných zpráv, které běží u nás. Existuje tolik mladých lidí, kteří kupují cokoli, co přijde mokré, ještě předtím, než jsou ochotni vyzkoušet produkt, který kupuji, který vždy laboratorně otestuji, když dorazí, a je vždy 60-70 % čistý, jak je inzerováno.

Dám vám vědět, že jejich víra v to je tak silná, že 2 z těchto běžných uživatelů "mokrého amfetaminu, protože je lepší" udělali zkoušku s mým nedotčeným produktem, protože to také používám pro dlouhé noci studia a online výzkumy a jeden z nich stále říká, že to na něj nefungovalo, když jeho čelist tančila jako Patryck Swysse na "Dirty dancing".

Nahrál jsem ho a ukázal o několik dní později, ale stále kupuje stejný produkt.

Podařilo se mi udržet vzhůru po dobu 5 dnů s pouhými 3'5 gr stejné šarže, kterou se mnou testovali.