- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 82
Dobře, zkoušel jsem tuto syntézu, iv jednou neuspěl a myslím, že vím, co jsem udělal špatně, ale udělal to někdo úspěšně? Vlastně mám teď přístup k TLC, takže bych měl být schopen lépe vidět, co se děje, a jestli se to skutečně redukuje na jednu látku.....
Nevím, jak by se to mohlo lišit od jiných redukčních aminací tryptaminů za studena, i když.... stechiometrie všechno vychází... tedy pokud vím... rozhodně nejsem žádný mistr - nebo sotva dokonce amatér!
Dělám si poznámky o všem, co dělám, a vím, že moje činidla jsou dobrá, takže pokud je to prostě případ, kdy to nikdo nezkusil, protože nechtěl DET, budu to zkoušet dál, ale samozřejmě pokud to někdo udělal, nasměrujte mě správným směrem?
Nejsem si jistý, jestli jsem to minule udržoval dostatečně studené.....
Nevím, jak by se to mohlo lišit od jiných redukčních aminací tryptaminů za studena, i když.... stechiometrie všechno vychází... tedy pokud vím... rozhodně nejsem žádný mistr - nebo sotva dokonce amatér!
Dělám si poznámky o všem, co dělám, a vím, že moje činidla jsou dobrá, takže pokud je to prostě případ, kdy to nikdo nezkusil, protože nechtěl DET, budu to zkoušet dál, ale samozřejmě pokud to někdo udělal, nasměrujte mě správným směrem?
Nejsem si jistý, jestli jsem to minule udržoval dostatečně studené.....