Looking for a vendor Methaqualone v Evropě

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý den,

často jsem slyšel, že metakvalon je snadné syntetizovat a získat prekurzory, ale proč ho v Evropě nikdo nevyrábí ani neprodává?

Z devadesáti devíti procent pochází z Číny nebo Indie a je obtížné metakvalon z těchto zemí propašovat, zejména do naší země, protože každý balíček odtamtud je důkladně kontrolován. V Jihoafrické republice je nejsnazší získat metakvalon; když se spojíte s dealerem, který vyrábí pilulky, můžete získat i čistý metakvalonový prášek. Jak jsem se však zmínil, pašování je náročné.

Hledám spojení pro dlouhodobý obchod v Evropě. Nehodlám ho kupovat pro osobní potřebu; chci ho prodávat ve formě tablet a znovu zavést quaaludes do Evropy.

Kontaktujte mě, pokud můžete získat dobré množství a vaše cena je dobrá.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Myslím, že je to jen proto, že v evropě prostě není dostatečná poptávka. to nejlepší, co můžete udělat, pokud to chcete, je prostě si to vyrobit sami.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Znám dobrého chemika, ale prekurzory a materiál pro jejich výrobu jsou v mé zemi velmi sledované. A když bych pašoval prekurzory z Indie nebo Číny, mohl bych pašovat i prášek/tablety metakvalonu.

Potřebuji nějaký kontakt, který by mohl pašovat nebo který by dodával z Evropy.

View previous replies…

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Jo, ale jejich výroba je super ez, lze je snadno vyrobit ze základních materiálů. kyselina acetylanthranilová z anhydridu kyseliny ftalové nebo methylanthranilátu o toluidin z toluenu a jako katalyzátor lze použít různé sračky jako PCl3, POCl3, PCl5 nebo kyselinu polyfosforečnou. qualuude je docela ez syntéza.

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Všichni mi říkají, že je to snadné, ale nikdo nechce prodávat nebo vyrábět kvazifarmaka. Takže buď to není snadné, nebo nikdo nechce vydělávat peníze lol.

Ale o toluidin je vysoce toxický, takže potřebujete řádné vybavení, abyste nedostali rakovinu.

A věřte mi, že poptávka je. Klidně bych mohl prodat 20-30 tisíc pilulek měsíčně. Quaaludes jsou jedinečná droga, lepší než benzo.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Ano, jistě, poptávka může být, ale nemyslíte si, že to lidé zkusí jen jednou a pak už se k tomu nebudou vracet? nejprve je třeba to více prosadit v hlavním proudu, pak se na tom dají vydělat velké peníze.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,894
Deals
1
Rukavice, obličejová maska a větrací kukla? Není to o nic nebezpečnější než výroba Al/Hg nebo jiných nitrosloučenin používaných při tajných syntézách.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Jo Al/Hg je prostě na jiné úrovni rozpustné soli rtuti jsou rl ne hrát, ale o toluidin aint that bad. a gas trap a respirator is prolly enough

William H. Rorer

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Padesát mých zákazníků by si ji přímo koupilo a věřte mi, že kvaaludy by se u nás rozšířily jako požár.

CCL4 huffer

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
hm ig pak jděte do toho, abyste to shrnuli. nepotřebuje k tomu chemika

Gordon Ramsay

Don't buy from me
Resident
Reaction score
685
Deals
65
Člověče, tohle je JEDINÁ věc, kterou jsem kdy chtěl dělat. Přivezte zpátky ludy :D Možná příští rok! Letos zůstanu jen u vaření 4MMC.