Question Meth hcl soli do krystalů jak na to?

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hej, takže jeden z mých kamarádů brácha mu dal láhev s vodou naplněnou tekutinou, každopádně mi kamarád podává láhev a říká, že je třeba ji odpařit.
Tak jsem dal celý obsah do pyrexové misky a sledoval, jak se odpařuje, a zbyla jen nějaká bílá ish sůl, což je asi meth hcl?
Jak bych to měl zkrystalizovat? Protože když jsem to zkoušel kouřit, tak to trvalo strašně dlouho, než to prasklo zpátky, a když se to stalo, tak to byly takové malinkaté věci, jestli to dává smysl.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Správný shit by měl vypadat jako pavučina, kruhové dodady vyzařujících paprsků. To, co popisujete, se vůbec nepodobá pervitinu hcl.

View previous replies…

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Omlouvám se, měl jsem to vysvětlit podrobněji

Takže když jsem se pokoušel vypařit, zřejmě jsem neměl dostatečné znalosti.
Nasypal jsem to do misky a umístil přímo nad teplo, což mi na konci zanechalo pevný produkt suchý produkt, nicméně jsem to musel zahřát tak rychle, že konečný produkt byl zakalený a nevypadal jako krystal, takže jsem do něj omylem naklopil vodu z vodovodu, abych ho rozpustil, místo destilované h20
Každopádně jsem to vyzkoušel a určitě je to ten výrobek, ale dá se nějak napravit ten vzhled a doba, za kterou to po zapálení ztuhne?

Attachments

• ZhBkzyAlHa.jpg
    ZhBkzyAlHa.jpg
    4.8 MB · Views: 157
  • RcXnb6ShFy.jpeg
    RcXnb6ShFy.jpeg
    3.4 MB · Views: 159
  • q0zkBpenGu.jpeg
    q0zkBpenGu.jpeg
    3.4 MB · Views: 144
  • ndrkyYQbsD.jpeg
    ndrkyYQbsD.jpeg
    3.8 MB · Views: 153

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Extrakce A/B by k tomuto cíli hodně přispěla. Mám ve svých souborech tabulku mísitelnosti, ale v podstatě byste použili základní chemickou látku k neutralizaci hcl a zachytili olej plovoucí na hladině ( to je metamfetaminová báze), pak ji rozpustili v jiném rozpouštědle a probublali plynnou HCl nebo prostě přidali kyselinu HCl po kapkách a vysráželi metamfetamin HCl, pak ho rekrystalizovali.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Mohu se mýlit, ale domnívám se, že máte na mysli to, čemu se u nás v USA říká "wagon wheels". Obvykle se vyskytují u toho, čemu se říká idiotský efedrin. To je droga, která ještě nedokončila reakci a byla příliš brzy vysazena. Mám na mysli metodu červeného p. Skutečný pervitin, když se vapuje, jsou prstence dlouhých ostrých krystalů směřujících dovnitř ke středu, po celé délce misky. Uvnitř jsou krystaly ve tvaru písmene "V". To je to, co je vidět na povrchu. Pod nimi je něco, co připomíná mokrý cukr... dokud úplně nezaschne.
Ten je však vysoce hydroskopický. Aby se vytvořily krystalky, které, jak se domnívám, chlápek chce... jednoduše rozpusťte své hovno v jako teplém lihu, ethanolu a a jen trochu destilované vody. Jen tolik, aby se rozpustilo to, co máš. Nechte odstát, dokud nezaschne. Dokud to nezaschne, nerušte to.
Děkuji.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Měl jsem na mysli IDIO EPHEDRINE. Kontrola pravopisu mě opět dostala. Nemyslel jsem idiot.... Lol

View previous replies…

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Jodoefedrin. Tentokrát jste se dostali sami k jodoefedrinu meziproduktu při použití kyseliny jodové nebo jodofosforu. To mi pořád připadá jako eutylon, ale vzhled není všechno. Někdy vezmu svůj spálený pervitin, proženu ho acetonem a vysuším na koláčové pánvi na sporáku a vypadá to podobně jako tohle, ale trochu leskleji.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Neříkám, že jsem si jistý, že to tak je... Souhlasím ale s tím, že to není nic, čemu bych v první řadě věřil, a pokud frajer nehledá nějakou špatnou karmu, neměl by to dávat na ulici, aby na to třeba umřel někdo jiný.🤬 Co já vím, můžeš mít pravdu v tom, co to je, ale určitě se shodneme na tom, že se to hodí spíš do koše, než aby to někomu případně ublížilo. Já bych si na toho kreténa, který mu to dal, dával velký pozor. Každý, kdo věnuje čas, úsilí a riziko, aby něco uvařil, to určitě jen tak nedá pryč. Tedy pokud tě nechce dostat ze hry. To je jediný důvod, který mě napadá. Kdyby mi někdo něco takového dal, ze zvědavosti bych to rozlouskl zpátky. To by udělal každý. Ale kdyby se to vrátilo takhle? Nechal bych pár kluků, aby se mi na to podívali zblízka a osobně jako. Nevím, opravdu... Přinejmenším bych si na toho kluka dával velký pozor.
Je to sociologická stránka věci, která pro mě byla před lety taky nejtěžší. Ale po dvou odsouzeních kvůli tomu, že jsem někomu věřil,.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Kdyby to byl eutylon, věděli byste to. Eutylon chutná jako černá lékořice a vůbec se nepodobá pervitinu. Který mi někdy chutná jako síra nebo jód, ale určitě ne jako lékořice.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Před několika týdny mi někdo poslal vzorek eutylonu zdarma, bylo to poprvé, co jsem ho viděl osobně. Tohle to rozhodně není. Eutylon v žádném případě "nepraská zpět". Mění se v hnědou amorfní pevnou látku připomínající jantar. Vůbec žádné krystaly

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Pokud ji chcete jen vylepšit, ale nevyžadujete, aby byla "ledová", než ji můžete co nejjemněji rozdrtit a opláchnout ledovým acetonem. Další možností je vylít na něj vroucí bezvodý líh a horký přefiltrovat. Pak byste se mohli ještě pokusit o rekrystalizaci, ale pokud nebude úplně čirý, tak to nebude.

Dontstopgetit

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Hej, jaké rozpouštědlo by nebylo nejlepší, protože jsem udělal další kuchařku a můj konečný produkt vypadá takto
Chuť opravdu slaná jako opravdu silná lol a samozřejmě trvá roky než praskne zpátky v potrubí je to skoro jen metylalkohol který jsem se snažil odpařit a vykrystalizovat co jsem udělal špatně a jak to můžu napravit? Brzy pošlu fotku

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Je to pravděpodobně pervitin vyrobený ethyl 2 fenylacetoátem (prekurzor bmk) a redukovaný Al/Hg (jsem si téměř jistý, protože když jsem poprvé vyrobil pervitin touto cestou, výsledek byl stejně vypadající, pomalu se vracející crack a na konci, když se kouřil, to nějak vařilo ( destilace odstranila impirity a nikdy jsem neměl takový problém)

gumkac1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ano, vypadá to jako p2p meth. pokud je to tak, krystal pravděpodobně nedostanete. I když dnes se mi v podstatě omylem podařilo vykrystalizovat pervitinový racemát, přikládám jeho fotku, byl jsem ohromen, nikdy jsem nic takového neviděl. Krystalizovalo to asi měsíc v uzavřené nádobě při teplotě asi minus 5 stupňů Celsia. Pokud máte D-meth, stačí ho rozpustit v alkoholu, zahřát, pak přefiltrovat a nechat pomalu krystalizovat. Nebo zkuste zmrazený aceton. Existuje mnoho návodů na rekrystalizaci.
EtaQ2MSbnp
Na6hDorvid
W3k9LMRXEW

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Teď, když se mi to vrátilo do feedu, to ( op) rozhodně není meth. Je to látka, kterou Čína prodává jako výzkumnou chemii. Je to substituovaný katinon. Říkají tomu BU crystal nebo tak nějak. Je to určitě stimulant, zabil už několik desítek lidí. Když to bylo zveřejněno, nevěděl jsem o jeho existenci, ale jsem si jistý, že to, co je na tvých obrázcích, je katinon a rozhodně ne metamfetamin.

Shagnazty101

Don't buy from me
Resident
Reaction score
4
Připomíná mi to červené p a já vařím, které nedokončilo reakci. Nepraskne zpět při počátečním vapování. Nechá se stát a vrátí se všelijaká lepkavá hmota a kdovíjaká barva.
Ale všechny červené p, které jsem kdy dělal, vapují zpět dlouhé hubené ostré krystaly špičaté dovnitř, na vnější straně, zatímco uprostřed je shluk fuq krystalů ve tvaru V. Nic takového, co ukazuje on. Proč se vůbec pokoušíte někomu tak moc věřit, abyste mu dělali pokusného králíka, to netuším. První červený praporek, dal ti to k vapování....? Hm... a myslel si, že to udělal z dobroty srdce? Na tvém místě bych byl vůči tvému kamarádovi velmi obezřetný.

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Vypadá to dost jako pervitin se stopami síranu hořečnatého nebo síranu sodného nebo jen pomalu krystalizující reacemate krystaly vypadají tak podle mých dlouholetých zkušeností s výrobou pervitinu různými způsoby měl zmíněný prekurzor problémy s nečistotami při redukci, ale kdo ví, nikdo nemůže identifikovat látku z obrázku ..