Looking for a vendor Prekurzory MDMA zcela legální v USA?

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
Hledám alternativy k esterům a solím pmk glycidátu a v USA jsou nyní v nějaké formě sledovány, od přísně nelegálních až po na seznamu zvláštního dozoru. Jsou známé a pro mé bezpečnostní potřeby to je isue.

Takže nedávno zařadili tytochemikálie na zvláštní sledovací seznam;

methyl 2-(1,3-benzodioxol-5-yl)-3-oxobutanoát (MAMDPA; MDMAPA).

Zajímalo by mě, zda má někdo ethylovou verzi této chemikálie.

Existuje také nekontrolovaný prekurzor amfetaminu analogus MAPA, ale domnívám se, že MGPA neboli methyl 3-oxo-4-fenylbutryát je v USA zcela legální, stejně jako ethyl 3-oxo-4-fenylbutryát.

Zajímalo by mě, zda je k dispozici methylenedioxy verze methyl 3-oxo-4-fenylbutryátu nebo ethylová odrůda.

Jinak pokud existují nějaké nové, v USA legální chemické látky, jsem jim také otevřen. Pokud by mě někdo mohl nasměrovat správným směrem, bylo by to skvělé! Děkuji!

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Žádná z nich není v USA " zcela legální" podle zákona o analogických látkách. Zdaleka nejdůležitějším prekurzorem mdma je Sassafras albilum. Je široce dostupný ve východní části USA 🇺🇸

CryoThio

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
67
To je velmi dobrý postřeh. Myslím, že se dívám na věci, které spadají pod zákon o analgoue, protože se zdá, že se nepoužívá často ke stíhání. Silně šedá oblast, pokud to dává smysl.

Takže to tak trochu převrací mé úvahy na hlavu.

Sassafras se vyskytuje více než na východě, jižní a středovýchodní oblast ho má také. Je velmi vhodný pro chemii v osobním měřítku. To a vanilka lol.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
No, je to federální zákon, což znamená, že by vás musel obvinit Dea a v případě usvědčení by šlo o federální obvinění a federální vězení. Nespoléhal bych se však na to, že je místní LE NEzavolá, jsem si docela jistý, že by je zavolali.

mithyl2

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
27
Podívejte se na syntézu vlastního mdp2p. můžete začít od ethylvanilinu.