- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 67
Hledám alternativy k esterům a solím pmk glycidátu a v USA jsou nyní v nějaké formě sledovány, od přísně nelegálních až po na seznamu zvláštního dozoru. Jsou známé a pro mé bezpečnostní potřeby to je isue.
Takže nedávno zařadili tytochemikálie na zvláštní sledovací seznam;
methyl 2-(1,3-benzodioxol-5-yl)-3-oxobutanoát (MAMDPA; MDMAPA).
Zajímalo by mě, zda má někdo ethylovou verzi této chemikálie.
Existuje také nekontrolovaný prekurzor amfetaminu analogus MAPA, ale domnívám se, že MGPA neboli methyl 3-oxo-4-fenylbutryát je v USA zcela legální, stejně jako ethyl 3-oxo-4-fenylbutryát.
Zajímalo by mě, zda je k dispozici methylenedioxy verze methyl 3-oxo-4-fenylbutryátu nebo ethylová odrůda.
Jinak pokud existují nějaké nové, v USA legální chemické látky, jsem jim také otevřen. Pokud by mě někdo mohl nasměrovat správným směrem, bylo by to skvělé! Děkuji!
Takže nedávno zařadili tytochemikálie na zvláštní sledovací seznam;
methyl 2-(1,3-benzodioxol-5-yl)-3-oxobutanoát (MAMDPA; MDMAPA).
Zajímalo by mě, zda má někdo ethylovou verzi této chemikálie.
Existuje také nekontrolovaný prekurzor amfetaminu analogus MAPA, ale domnívám se, že MGPA neboli methyl 3-oxo-4-fenylbutryát je v USA zcela legální, stejně jako ethyl 3-oxo-4-fenylbutryát.
Zajímalo by mě, zda je k dispozici methylenedioxy verze methyl 3-oxo-4-fenylbutryátu nebo ethylová odrůda.
Jinak pokud existují nějaké nové, v USA legální chemické látky, jsem jim také otevřen. Pokud by mě někdo mohl nasměrovat správným směrem, bylo by to skvělé! Děkuji!