Question Oxid hořečnatý přidaný s jinými oxidy, jako je zinek nebo vápník

Plantguy

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Ahoj l mám problém najít nějaké dobré informace o grignardových alternativních syntézních činidlech im začínám s myšlenkou přidání dalších oxidů jako zinek a vápník ve správném množství nějakým způsobem nebo spojení nebo cokoli jiného, co někdo ví, případně to rozdělit. Nemám žádné zkušenosti nebo znalosti s Br je to jediná věc, kterou jsem se necítil pohodlně zabývat to někdy "stále ne" mám docela zájem o bromid sodný, ale ne plyn a myslím, že chlorobenzen je v pohodě.
- Opravdu nechci mít jeden z těch oh shit, 0 až 700c z okna a pak si myslíte, že vás přesvědčil, že jste právě viděli a slyšeli stejný výbuch venku a děláte woah, když vidíte zelený hořící kouř ve vzduchu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Nejsem si úplně jistý, co to všechno znamená, ale pokud se nemýlím, hlavním funkčním aspektem většiny grignardů je alkylová nebo arylová skupina, hořčík a halogen ,ale zejména brom není podmínkou. Jodidy a chloridy mohou také tvořit grignardy. Takže fenyl, tosyl, xylyl, methylpropylbutyl- MAGNESIUM -bronidy, jodidy, chloridy, fluoridy, astitidy. 🌞

Last edited: