Question Lsd, tmavý prášek?

Jesse_Pinkman_

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
74
Ahoj, rád bych věděl, jestli někdo někdy viděl LSD ve formě šedého/černého prášku? Někdo, koho znám, si objednal malé množství od čínské firmy a myslím, že byl podveden... rozmíchal 0,22 g ve 100 ml IPA, ale testovaná osoba po 2-3 kapkách necítila žádné účinky. Má někdo nějaký nápad? Možná udělal něco špatně. Ale o černém prášku lsd jsem nikdy neslyšel.

Gale

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Před 10 lety nebyl černý nebo tmavý prášek LSD ničím neobvyklým, čistota se výrazně zvýšila a ceny klesly po konfliktu TGUK VS JOR. Tmavému materiálu jsem vždy říkal čínský xtal. Prodejce na TMG prodával china LSD katalog to bylo světle hnědé. Nejsem si jistý, co máte, ale zní to možná jako prekurzor. Kolik jsi za něj zaplatil? '

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Píšu vám soukromě... čekám na vaši odpověď... mějte se dobře.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Prosím o název produktu?šance, že si budete chtít pořídit nějaký tento, pokud bude dobře fungovat.

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
dostal jsem vzorek toho hnědého prášku z číny a ukázalo se, že je neaktivní, možná je to nějaký prekurzor??..nevím, můj vzorek skončil v popelnici..ale několik legitimních dodavatelů katinonů ho zatím inzeruje jak na L.S.D jako ald52, alespoň pro mě to bylo záhadné, tak jsem si vyžádal vzorek, výsledek in vitro: neaktivní v dobře nastavených dávkách.

T0lek511

Don't buy from me
Resident
Reaction score
86
Deals
1
LSD jako prášek je blbost číslo jedna. LSD je tak silné, že se prodává jako kapalina.