Question Umístění laboratoře

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Ahoj BB!

Při sklízení znalostí o oboru jsem se zasekl ve smyčce a tato myšlenka mi vrtá hlavou od samého začátku.

Kam mohu umístit svou laboratoř? Mám velkou paranoiu, která mě vede k tomu, abych měl dobrý opsec, ale v tomto případě to pro mě bylo přehnané, nějaká nápověda?

Můj první nápad byl vytvořit si malý off-grid bunkr, abych mohl s klidným svědomím péct, ale ceny pozemků a všechny ty legální sračky za nimi jsou na hlavu.

S láskou kpach!

Solution
For most people the best place to have a lab is don't have one. Use non specific equipment when you can and use the specific equipment and then put it away in the back of the closet or somewhere hard for snoops t get to. Make it something mundane. 20l reactor? Nah that's an old water heater the trash man wouldn't take, says so right on the box. That old deep freezer with a padlock in the garage? I put a lock on it so no kids would climb into it, it hasn't worked in years, hell I lost the key years ago

darkwing

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Nejlépe se podle mého názoru skrývá v rovinné straně. Pokud se nenecháte ovládnout paranoiou a podaří se vám zachovat chladnou hlavu. Na obyčejném místě nikdo nikdy nebude hledat něco neobvyklého. Jen se ujistěte, že zametáte stopy a nezpůsobujete okolí žádné nepříjemnosti. Celému tomuto tématu se věnuje zajímavá kniha. Pokud ji chcete, pošlete mi DM!
G0NBwP6qxl

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Vidím, že je to jako koncept Grayman, děkuji za váš příspěvek! Hned vám napíšu dm.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,107
Deals
1
Pro většinu lidí je nejlepší laboratoř nemít. Používejte nespecifické vybavení, když můžete, a specifické vybavení používejte a pak ho ukliďte dozadu do skříně nebo někam, kam se čmuchalové těžko dostanou. Udělejte z něj něco všedního. 20l reaktor? Ne, to je starý ohřívač vody, který by popeláři nevzali, stojí to přímo na krabici. Ten starý mrazák s visacím zámkem v garáži? Dal jsem na něj zámek, aby do něj nelezly děti, už léta nefunguje, sakra, klíč jsem ztratil už před lety.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Obfuskace nástrojů, které bych použil, aby to vypadalo normálně, ten nápad se mi opravdu líbí! Děkuji vám, příteli!

Solution

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Do posledního slova souhlasím s Fritem. Tohle není typ útoku, který byste chtěli vyvolat a snažili se ho odvrátit. Nejlepší případ v tomto scénáři je, když se snaží za něco chytit, být duchem. Zkuste improvizovat a vše zamaskovat za věci z domácnosti. Spalte vše, co je na jedno použití a co můžete. Konkrétní věci se snažte držet co nejdále, přinejmenším je rozeberte, dobře oddělte od sebe a schovejte, jak nejlépe umíte, a snažte se mít věrohodnou výmluvu. Cokoli, co se drží poblíž, by nemělo být nelegální a rozhodně ne příliš podezřelé, a cokoli, co by se mohlo používat společně, musí být ve velmi nízké koncentraci, například nemějte v kůlně skříňku s rozpouštědly kvůli pohodlí, zachovanou z lenosti. Nemějte ve skříni vše, co potřebujete k přípravě shake n bake. Samozřejmé věci, ale ani nad tím se příliš nezamýšlejte. Skrýt se na očích je správná cesta. Pokud je to možné, snažte se škálovat a vařit méně.

kpach

Don't buy from me
Resident
Reaction score
37
Jsem nesmírně vděčný za podněty, které jste mi vy i lidé výše poskytli, představa o mé laboratoři je teď méně mlhavá! Velmi si toho vážím.