Question IV pro začátečníky.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Ahojky tady možná docela hloupá otázka 😀 ale zajímá mě lidi,jak se vstřikuje pervitin nebo nějaký jako 4 mmc? Nemůžu najít jasnou odpověď tak se jí zeptám...omlouvám se jestli už to někdo zveřejnil....

Takže jak vidím někteří lidé prostě smíchají sterilní vodu s jakoby rozdrceným pervitinem a pak si to jen přímo píchnou ,je to bezpečné ? Nebo je potřeba přidat nějaký limuntus nebo něco podobného.
Nikdy jsem nepoužíval IV jen jsem zvědavý...ty
Pokud máte někdo zkušenosti prosím budu rád když se podělíte o své zkušenosti.

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Nikdy jsem nedělal IV, ale viděl jsem dost seriálů Breaking Bad a dokážu si dát 1 a 1 dohromady.

Látku musíte sterilizovat, to se obvykle dělá tak, že ji rozpustíte (pervitin a 4-mmc ve vodě nebo kyselinu citronovou např. u heroinu) a pak ji uvaříte na lžičce, aby se uvařila a stala se bezpečnou pro IV. Poté se tekutina natáhne do injekční stříkačky přes vatu, aby se odfiltrovaly všechny pevné částice, a užije se jen tekutina.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Jste si jisti, že je nutné jej vařit? Není bezpečné do něj jen nalít sterilní vodu se supstance? Ty za odpověď

dnBQByvHb8Zkawbjpx

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
50
Ano, jsem si tím naprosto jistý. Jen se nad tím zamyslete. Výrobek projde kdoví kolika rukama. Může se řezat kdoví jakými látkami, nabírat nesterilními předměty do nesterilních sáčků. Budou v něm bakterie a mikroskopické zárodky a tyto věci nezabije ani vaše sterilní voda. Musíte to sterilizovat alkoholem (ale pak to nebude dobré na kapačky) nebo teplem, tudíž se to musí vařit.

cofita666

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
41
Aha okey,to dává smysl 🙂, bude mít hit vliv na pervitin nebo 4 mmc při vaření atd může to poškodit výrobek a můžu použít jen bavlněný filtr z cigarety kterou ubalím ?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Kde lze tento "limuntus" získat?🤷 co dělá? Injekce přímo do žil obchází mnoho bezpečnostních prvků zabudovaných v těle. Není to úžasné jako injekční aplikace pouličních drog. Jednou jsem to zkusil, s nějakým kokainem.
Proboha ano, doufal bych, že to bude co nejhygieničtější. Vaření nic nesterilizuje, ale zabije živé viry a bakterie. Představ si tu infekci, kterou bys mohl dostat, když si píchneš nějakou kravinu, která má za sebou desítky zemí třetího světa, holou rukou si utřeš prdel, ruce, které se jí dotýkají 😱 určitě by se držely ve vodě rozpustné, vytažené přes vatový tampon, žádné flíčky v tom nejsou, podle toho, co to bylo, bych to možná nejdřív A/B extrahoval......
Když jsem to zkoušel, 100 mg kokainu mě nezfetovalo. Zaměřil jsem se na nízkou hodnotu, měl jsem začít na 200mg.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Limuntus je kyselina citronová v práškové formě. Tam, odkud pocházím, ji seženete velmi snadno v každém obchodě, protože se běžně používá při vaření. Pravděpodobně ji seženete také velmi snadno, ale pravděpodobně se nejmenuje limuntus.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Dbejte na to, abyste používali čisté vybavení a místo vpichu potřeli alkoholem. Infekce krve a další jsou špatné