Question Je příliš riskantní objednat si produkt's z čínských laboratoří?

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
Ahoj lidi, chtěl jsem si s vámi popovídat o čínských továrnách a laboratořích, je velké riziko objednat si od nich nějaké léky nebo výrobky v evropě? jako v severní evropě? mnoho lidí říká, že z číny objednat v evropě je příliš riskantní, ale je to pravda? pojďme si trochu popovídat.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Dobrý den,

Ano, při objednávání z Číny / Indie nebo jiné země existuje spousta rizik.

První problém, vše závisí na tom, z jaké země jste, každá země má kontrolní jednotky "Celní vysoké riziko". Například Švédsko, všechny balíčky zaslané například z Kolumbie, Ekvádoru, Číny, Indie atd. jsou "High Risk Packages" (vysoce rizikové balíčky) kvůli vysokému vývozu kokainu, heroinu, P2nP, BMK-Oil atd. takže budou existovat další kontroly papírování, kontejnerů a další.

Druhý problém, legitimita, bez návštěvy aktuální společnosti nebo doporučení legálního zdroje nebudete znát legitimitu dodavatele nebo jeho dodávek, takže je to vysoce rizikový hazard. Chcete-li tuto otázku vyřešit, můžete se spojit s co největším počtem dodavatelů, například v Číně, nechat se pozvat na "audit" a otestovat jejich výrobky na místě a navázat vztah na místě.

Třetí problém, identita, také dovoz nelegálních materiálů chce pracovat pod pseudonymem a vědět, jak fungují skořápkové společnosti a jak je založit, také dodavatel, se kterým máte vztah, musí vědět, jak funguje vaše skořápková společnost, aby mohl přizpůsobit své výrobky také pod "pseudonymy", aby nevzbudil podezření.

To je jen několik tipů do začátku a pro vás, abyste si o nich udělali průzkum.

S pozdravem

mr_pabloemilio

Don't buy from me
New Member
Reaction score
7
díky chlape, ale víš, jo, souhlasím s tebou, že riziko hazardu existuje v Číně, ale všichni víme, že nejnižší ceny jsou všechny z Číny, a jo, samozřejmě získat správný kontakt pro spolupráci s nimi je dost těžké, co se týče přepravy, jo, jsem v pobaltských zemích, takže tam musím opravdu pečlivě zkontrolovat, zda v naší zemi existují tyto věci s Čínou, ale ano, zdá se, že je dost těžké pracovat s Čínou a jako já jsem soukromý kupující, nemám společnost laboratoří nebo chemie, takže to bude těžší než pro někoho, kdo má společnost.

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Dobrý den,

Ve vašem případě bych řekl, že začněte od malého.

Podle toho, co chcete dělat, řekněme syntetizovat amfetamin nebo MDMA. Začněte s nákupem potřebných prekurzorů od místních dodavatelů, mnoho prekurzorů je v Pobaltí legálních a lze je snadno koupit bez receptu.

Jakmile začnete a budete mít pocit, že je to něco, čemu byste chtěli věnovat úsilí ještě dál, začněte se zajímat o různé způsoby dovozu/vývozu, dělat to bezpečně je úplně jiný sport ve srovnání s vařením.

S pozdravem