Question Pokud mám skupinu lidí a obchod a chci je sem přesunout, aby nakoupili prostřednictvím BB

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Pokud mám skupinu lidí a obchod a chci je sem přesunout, aby nakupovali prostřednictvím BB, aby se cítili bezpečněji, je to v pořádku? V tom smyslu, že mi budou nakupovat třeba hodně, smí od první chvíle nakupovat ode mě jako od nového vendo/prodejce?

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Omlouvám se , mám ještě jednu otázku. Pokud někdo napíše vlákno na téma ''hledám syntetické kanabinoidy'', smím ho přesměrovat na svůj příspěvek na BB drogovém trhu , nebo mu nechat soukromou zprávu? Děkuji moc

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Ano, můžete. Řekl bych, že je to nezbytné

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Nezapomeňte však, že je dobrým pravidlem, že veškerá dohoda musí projít eskortou ve fóru. Snaha nalákat uživatele do jakýchkoli messengerů, aby obešel escrow, na vás okamžitě vrhá stín podvodníka.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Přicházíme speciálně pro úschovu . zákazníci jsou s úschovou spokojeni :)
ještě jedna otázka . Je naše politika opětovného zaslání akceptována ?

# Pro Evropu nabízíme 100% reship nebo vrácení peněz !

## Mimo území Evropy nabízíme pouze 25% vrácení peněz nebo 25% reship v případě jakékoliv ztráty nebo pokud jsou vráceny zpět odesílateli již nelze vyzvednout. Balíček je tedy navždy ztracen !

## Nenabízíme reship na balíky odeslané bez sledování!

## Objednávky pod 10 g se sledováním nezasíláme!

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Budete tedy muset pracovat pouze na úrovni EU. Co se týče všech zásilek zaslaných bez sledování a neobdržených kupujícím, vrátím peníze v plné výši.

Naše úschova zaručuje, že kupující buď zboží obdrží, nebo dostane peníze zpět. Jakékoli odchylky od tohoto pravidla nejsou v pořádku.