Question Potřebuji pomoc, kdo zná N-BOC NORKETAMIN, vaše pomoc nebude zadarmo

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Mohl bych k tomu udělat nějaký výzkum. Znám deschloroketamin, pokud vás zajímá něco, co s tím souvisí.

hider8028

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
15
Lze ji použít k výrobě ketaminu?

Brinda

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
No a to je analog ketaminu. Je legální je většině míst a poskytuje stejné, ne-li lepší "opojení".

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Hej, právě jsem se na to podíval a na jedné stránce se píše.
"Norketamin(5) je hlavní metabolit ketaminu(4), který je produkován enzymy cytochromu P450 v játrech. Dále se hydroxyluje za vzniku (2R,6R)-hydroxynorketaminu. Posledně jmenovaná sloučenina má rovněž slibnou antidepresivní aktivitu, ale od výše uvedených derivátů se liší tím, že je neaktivní jako anestetikum i jako psychostimulans."

Jsem si celkem jistý, že n-boc norketamin je derivát norketaminu s ochranným kruhem. nevím, jestli to má nějaký vliv na funkčnost. je to to, co jste hledali, nebo potřebujete něco jiného? klidně mi napište.

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
N-BOC znamená N-benzyloxykabonyl, který je skutečně ochrannou skupinou díky své snadné odstranitelnosti a může pomoci buď při monoalkylaci substrátu, nebo je třeba jej odstranit před alkylací. N-BOC derivát nemusí být na některých místech, kde je takový zákon, považován ani za drogu, ani za prekurzor.