S Studenttt Don't buy from me Resident Joined Sep 29, 2022 Messages 42 Reaction score 20 Points 8 Nov 26, 2022 #1 Dobrý den, potřebuji někoho, kdo má zkušenosti s organickou chemií, aby mi byl schopen ukázat nebo mi jednoduchou angličtinou vysvětlit, jak se hydroxlamin přeměňuje na ketamin.
Dobrý den, potřebuji někoho, kdo má zkušenosti s organickou chemií, aby mi byl schopen ukázat nebo mi jednoduchou angličtinou vysvětlit, jak se hydroxlamin přeměňuje na ketamin.
drZarah Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 7 Reaction score 1 Points 1 01 Jan #2 Co vlastně chcete? Syntetickou cestu k přeměně sloučeniny s pěti atomy na vysoce komplexní organickou molekulu? Upvote 0 Downvote
Co vlastně chcete? Syntetickou cestu k přeměně sloučeniny s pěti atomy na vysoce komplexní organickou molekulu?
Zarder Don't buy from me Resident Joined Dec 17, 2022 Messages 39 Reaction score 7 Points 8 02 Jan #3 Vím o tepelné přestavbě, kterou by bylo možné provést z hydroxyliminu na ketamin, nikoli na hydroxylamin. Upvote 0 Downvote
Vím o tepelné přestavbě, kterou by bylo možné provést z hydroxyliminu na ketamin, nikoli na hydroxylamin.