Question Jak začnete prodávat léky?

V.Hausner

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý den, jsem farmaceut s poměrně dlouhým životopisem.
Toto téma mě velmi zajímá a už rok přemýšlím nad tímto hypotetickým problémem...
Předpokládejme, že někdo má schopnosti/prostředky pro výrobu léků v malém měřítku.
Předpokládejme, že tento člověk nemá v plánu vyrábět silné věci, jen běžné recepty (benzo, barbíny atd.) s prvotřídní kvalitou (menší výskyt smrtelných interakcí/atd.).
Otázka zní:
Jak tato osoba začne drogy prodávat? Jaké má možnosti a jak velké riziko je s každou z nich spojeno?
Předpokládejme, že je to, stejně jako v seriálu Breaking Bad, chytrý frajer, kterému chybí pouliční dovednosti, jsou... takže neví, kde začít.

Zdravím ze západní Evropy

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,891
Deals
1
Dobrý den. Nejprve se tato osoba musí naučit, jak být na internetu anonymní (Pokud chce tato osoba bezpečně prodávat přes web). Dalším krokem je najít vhodné tržiště, kde může prodávat výrobky. Měl by zjistit, jak používat anonymní kryptoměny, aby získal platby a zůstal v bezpečí.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
Začal bych studiem zákonů regionu, ve kterém plánujete působit. Než začnete prodávat, musíte správně pochopit právní rizika. Pak, jak řekl Patton, prozkoumejte anonymní používání internetu, zasílání a přijímání zásilek. Prostudujte si problematiku praní špinavých peněz. Sestavte si tým lidí, se kterými budete při své práci komunikovat. Zařiďte si výrobu, marketing, provozování vlastních prodejních stránek nebo k tomu využijte místní tržiště.

Je to jednodušší, než by se na první pohled mohlo zdát.

Power

Don't buy from me
Resident
Reaction score
17
Všem subjektům činným v trestním řízení to neznamená přiznání viny.

v jednu chvíli jsem byl poměrně velkým prodejcem na darknetu. byl bych ochoten se podělit o vše, co jsem se naučil, když jsem přešel od toho, že jsem nebyl dealerem drog, k tomu, že jsem měl slušně velkou operaci. trvalo mi asi 4 měsíce, než jsem dosáhl úrovně prodejce a důvěryhodnosti tuším 6 a 5.

Mám fotky, které zálohují většinu z toho, nicméně jsou obnoveny ze zálohy počítače, takže jsou mírně rozptýlené.

Pokud máte zájem a smrtelně vážně. pomůžu.