Question Jak vyrobit crytall ecstasy ve formě tablet?

SebastianMorne

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Zajímalo by mě, jak by člověk přeměnil krystaly na pilulky, protože se lépe prodávají, už vím, kde koupit lis, jen ne, jak obarvit krystalový prášek, aniž by se ztratila čistota a tak.

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Nejlepší je Pill Press ZP9 u můžete koupit i na evropě nebo v Číně levně

StarWars

Don't buy from me
New Member
Reaction score
72
Ahoj, mám pilulky die režim na lisování pilulek zp9 a prášek s barvou, aby se tvrdé pilulky xtc

SebastianMorne

Don't buy from me
New Member
Reaction score
5
Dobrý den, děkuji za nabídku, ale už mám lis, který si půjčuji od kamaráda, pokud někdy vydělám dost peněz, abych do něj investoval pro sebe, nebudu váhat a obrátím se na vás. Přeji vám hezký zbytek dne!

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
jednoduše rozemelte svůj krystal na velmi jemný prášek a smíchejte svůj mdma prášek se zhutňovadlem, jako je stearan hořečnatý a mikrokrystalická celulóza spolu s práškovým barvivem, to lze zakoupit již připravené z internetu najdete jako: Readymix pojivo pro lisovací tablety nebo lépe přímo Mluvila jsem s naším partnerem a přítelem STARWARS. Jakmile máte namícháno a provedli jste příslušné výpočty pro úpravu hmotnosti vašich pilulek, budete připraveni vložit je do lisovacího stroje tdp-0 nebo do stroje, který budete používat.