Question Jak vyrobit amoniak z cracku

cocoman

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Dobrý den,

Jak vyrobit crack s amoniakem kolik uvařit

Na co si mám dát pozor? Stačí jen čpavek. Jaký je mezní stupeň?

bad_coco_melon

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
24
Podívejte se na toto vlákno
http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhni37ybtt7mkbjyxn2pgllzxf2qgyd.onion/threads/crack-cocaine-manufacturing.653/#post-23954
Je to o výrobě cracku

sadow

Don't buy from me
Resident
Reaction score
63
Deals
11
musíte přidat čpavek, pálit plamenem, dokud nezačne vřít, jakmile zůstane kapka, musíte čpavek odstranit, aniž byste se kapky dotkli. pak musíte kapku poškrábat a nechat zaschnout

bblanco

Don't buy from me
Resident
Reaction score
43
Nejlépe se rozpouští právě hlavou pod vodou. Pomalu přidejte trochu čpavku a poef 💥 vše mléčně bílé... pak přidejte ještě trochu čpavku. Vezměte kovovou špejli nebo tenkou železnou tyčinku 🦯 a jen rychle jezděte nahoru a dolů uprostřed lžíce 🥄 (ne rvs) staré 70-80 kuchyňské lžíce na polévku nebo jus. Stále pohybujte tyčinkou uprostřed.
Najednou dostanete lesklou siropu a při dalším rychlém krátkém pohybu cítíte, jak odpor sílí, až hmota na tyči ztvrdne jako kámen.
Pak ji můžete okamžitě vyjmout.
Nebo ji zlomit, protože je opravdu tvrdá jako skála, a to za použití stupně fischscale... 15 let jsem používal teplo, ale Hispánec mě to nedávno naučil a tohle je způsob, jak na volné noze..

Attachments

• gblekOVZtj.jpeg
    gblekOVZtj.jpeg
    121.2 KB · Views: 118

Lordoftheshard

Don't buy from me
New Member
Reaction score
13

Crack-o-naire jděte se podívat na krále cracku dobře volné báze prostřednictvím amoniaku na you tube jen rychlé 40 minutové video.