Question Jak impregnovat soli (amfetamin, mdma, kokain) v plastu, odeslat je a získat soli zpět v zemi určení.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Rozmach kokainových laboratoří v Evropě signalizuje "smrt" pašované kokainové cihly

Odborníci na drogy sdělili serveru VICE World News, že překupníci stále častěji rozpouštějí čistý kokain v materiálech a extrahují ho v rozsáhlých evropských laboratořích.

"Kruh dodával v plastových granulích napuštěných kokainem: metoda, díky níž byla droga při standardních celních kontrolách zcela nezjistitelná, vysvětlila policie."

Jak se kokain impregnoval do plastových pelet?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Použil jsem vytištěný kopírovací papír a4 z nudných dokumentů k namočení 10 g síranu amfetaminového, smíchaného s nenamočenými dukáty a vylisovaného tak, aby po vysušení vypadal jako nový. letěl jsem s nimi osobně, prošel i dodatečnými kontrolami np, idk, jaké byly ztráty, ale představuji si, že malé, protože "čaj" byl silný.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
jaký druh rozpouštědla jste museli použít, měli jste nějaké problémy s kvalitou, pokud vím, amfetamin se bez uzavřeného obalu kazí. vážili jste svůj produkt pro zpětnou konverzi, měli jste ztráty

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Voda.
Nečetli jste? Namočil jsem listy do horké vody a vypil, nečekal jsem na odpaření.
Samozřejmě, že došlo ke ztrátám a samozřejmě, že dojde k ještě větším ztrátám, pokud budete chtít rekonvertovat

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
282
Mnohem lépe funguje, pokud použijete papír "bez ligninu", který je k dispozici na místech dodávajících umělcům. Používá se hlavně pro akvarelové malby a mnohem lépe a rovnoměrněji přijímá vodu. Je to papír, který lze použít i pro pokládání listů LSD, pak se chcete ujistit, že neobsahuje lignin a chlór, ale většina papíru dnes stejně není bělená chlórem.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Dělal jsem to, čemu říkáte kokainová laboratoř.
Je to prostě woth it, pokud dovážíte z jižní Ameriky přímo

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Kolik stojí při nákupu 5 kg od výrobce jaké jsou ztráty při přeměně výrobku.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
@Zan444 Import z Brazílie je v pořádku?
@UWe9o12jkied91d 10 g na list papíru je hodně, neuvěřitelné tenký list papíru může mít tolik amfetaminu.

View previous replies…

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ano, ale ne v malém množství

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Ano, ale ne v malém množství

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Má někdo informace o impregnaci kokainu do papíru bez zápachu.

Loki12

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
26
Až na tento problém přijdete, podělte se s námi ostatními. Většinu života jsem se držel mimo obchod s trávou, protože je příliš smradlavá, kdybych ji jen mohl impregnovat do papíru bez zápachu, proč mě to nenapadlo dřív...

View previous replies…

GermanWhite

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Pracuji s Brazilci, kteří to dělají, ale neřeknou mi jak, takže vím, že je to stoprocentně možné. Papír přijde cítit po starých doutnících, když si k němu opravdu zblízka přičichnete. K extrakci se používá potravinářský etanol 97%+. Undenatured se to jmenuje a také jsem musel koupit vodní destilátory. Vím, že velmi vágní, ale možná chemik mezi námi může předat více infos.

antrax

Don't buy from me
Resident
Reaction score
56
U máte kontakt na dovoz koksu do evropy?

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Myslím, že můžete použít i vodu, ale záleží na tom, v jaké formě je v článku uvedena. Pokud se jedná o vodu Base, nebude fungovat, pokud se jedná o HCL, měla by voda fungovat lépe než etanol.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Rozpusťte je a nastříkejte na papír, který je. Žádná velká chemie tu není. Poté to znovu extrahujete a necháte zazářit a máte hotový finální produkt.

Cool5678

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Pokud se spojíme, odhalíme jejich tajemství. Jsem připraven přijímat materiál pro vzorky a analyzovat jej na spektrometru a dalších analytických zařízeních.

kdelorian

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇸
Reaction score
1
Toto téma je velmi zajímavé, zejména impregnace plastů. Myslím, že je to velmi dobrá metoda, ale nemohu poskytnout žádné informace, protože se zabývám spíše oborem velkoobchodní distribuce výrobků v Evropě, ale téma mě velmi zajímá.

Tovenaar

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
45
Pokud je váš nosný produkt suchý, jako je oblečení, papír atd..., musíte ho impregnovat jako základ (méně zapáchá, je méně citlivý na vlhkost, silnější... atd...) , pokud ho chcete dostat ven, stačí hledat rozpouštědlo, které nerozpouští váš nosný produkt. V tomto rozpouštědle rozpusťte svou kokainovou bázi a v tomto rozpouštědle vykrystalizujte hcl. Někdy je třeba nejprve vyčistit vaši rozpuštěnou kokainovou bázi, protože můžete získat barvu z vašeho nosného produktu. Například modrý límec džínoviny, když ji použijete jako nosný produkt.
Když orgány činné v trestním řízení zatknou kokainovou laboratoř, která vymývá kokain z nosných produktů, vždy uvidíte spoustu rozpouštědel (aceton/mek/hexan/ethylacetát).
V Nizozemsku také vidíte hodně nehod (výbuchy/požáry) u malých kokainových "pracích" laboratoří.

gringo0

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
14
Nemusí se impregnovat jako báze, zejména kvůli zápachu, protože báze mají silnější zápach než hcl, nejhorší zápach má bázická pasta, což je způsobeno přítomností různých nečistot a rozpouštědel používaných při její výrobě, jako je petrolej nebo benzín... Někdy může být "nosič" cítit po hcl, záleží na tom, z jaké kuchyně pochází, obvykle se chcete vyhnout kolumbijské kvůli silnému zápachu nafty, peruánská metoda je téměř stejná jako kolumbijská, ale je lepší, nejlepší možností je bolivijská hcl, stále používají starý diethylether pro výrobu hcl formy a praní, proto má bolivijská méně zápachu než ostatní...
Tento typ systému s hcl je určen pro malé pašeráky, kteří se snaží přivézt ze země pár kilo nebo tak nějak... Velcí kluci v tomto odvětví impregnují těstovinovou bázi v mnoha formách, jak chcete, a přivezou zpět do cílového místa laboratoře stejně, jako to dělají v domovské zemi v džungli ze SA.