Question Jak najít klienty

Bringiton

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Právě jsem začal obchodovat na ulici, zajímalo by mě, jak mám najít klienty, kteří budou nakupovat. Nacházím se v USA.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Ulice je tedy jiný svět než online. Doporučuji kvalitní produkt. Kluby jsou dobrým místem pro hledání kupujících. Musíte najít demografickou skupinu lidí, kteří užívají drogu, kterou prodáváte, a chodit na místa, která tito lidé často navštěvují. Musíte si je osahat. Ale vaše hra bude spočívat v ústním podání. Dostaňte svůj produkt k lidem, kteří snad mají přátele, kteří užívají. Nezapomeňte postupovat opatrně. Prodávat v utajení nebo informátorovi by bylo na nic. Ale to nemusí být hlavní starost, dokud se nedostanete do větších rozměrů.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
Policie se často pohybuje v utajení v barech a nočních klubech. Nikomu, koho tam neznám, bych se nesnažil nic prodat. Hudební přehlídky, festivaly, ghetto. Záleží na tom, co prodáváte. Nemohl jsem prodávat heroin v baru a nemohl jsem prodávat kokain před útulkem pro bezdomovce.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Stejná otázka, chci vědět, jak najít klienty online. Za jakoukoli pomoc budu velmi vděčný.

Alpino [ B.H.M.]

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
98
Deals
21
Zákazníky nenajdete online, najdou si vás, pokud mají kde. :)

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Hahah, díky

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Online klienti se liší. Tam je vaším cílem dostat váš produkt před co nejvíce očí. Zřídil bych prodejny pro prodejce na několika hlavních trzích. Ujistěte se, že prvním kupujícím poskytujete skvělý produkt a vynikající zákaznický servis (v tom byste měli vlastně pokračovat, ale na začátku je to velmi důležité). Možná i když v nějaké zdarma. Až budete mít nějaké prodeje a dobré recenze, přijdou noví zákazníci. Vzorky zdarma za recenzi na fóru jsou také dobré.

captain

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Velmi si vážíme vašeho laskavého návrhu.(y)(y)