Docela jsem to pochopil, ale idk o téhle stránce víc myslím, že půjdu ven poté, co jsem si všiml pár věcí, moje odpověď btw byla super zřejmá a snadná ....tito chytří lidé myslí jen v extrémech ....přehlížejí jednoduché bez obav, protože o jednoduchosti se nemluví ani neučí . Většina lidí ignoruje zřejmé, ale tam bee pár lidí, které staví jinak. Všechno se to vrátilo k výrobě mýdla . ....... hodil celý projekt do spalovny podruhé za 20 let, protože jsem ignoroval zřejmé.......o dobře za dalších 10 let maby . Butttttt iv řekl to.... naučené znalosti je moc nad těmi, kteří chtějí zničit uvedené znalosti. Mám své odpovědi, jsem šťastný, že to nestojí za riziko vězení a ztraceného času s rodinou. ...jen jsem musel překonat mozky najaté vládou, aby dokázali, že my lidé stále ovládáme věci, pokud si vynutíme jednodušší životní styl tím, že vydržíme mírné nepohodlí, když se obejdeme bez žádných podstatných odpadních věcí, pak v podstatě vykopeme tunel pod celým systémem, který vede ke kolapsu. Pokud nemůžete říct, chemická literatura, studie, výzkum a vidět, jak moc je nyní zakryta a nebo zcela vynechána, mě trochu překvapila, protože se hodně změnilo ve všech oblastech života od posledního času....10 před lety, kdy byl svět takhle nudný a kolik controle mají nyní kurva šílený dea je do všeho, kde to není legrace a nestojí za to všechno, protože technologie a slabomyslné tupé prdele, které nemohou konzumovat velké sloučeniny, aniž by museli brát zvracející dávky, které běží rty..... lol a jen přidat na komedii mé odpovědi litteraly byl stejný jako velmi starý proces výroby mýdla il ukončit svou řeč tím, že il sestoupit z mého "mýdlo box" a skončit s fuck všechny vlády žádná z nich mluvit za tam vlastní lidi více a byli otrokem tam velmi stvoření, které jsme postavili pro ně .....the konec . Ya něco je kód něco je zřejmé něco není a im střízlivý lmao my obyčejní lidé nejsou v dobrých vodách můj přítel .... kopat do Google patenty a pubchem v "příbuzné sloučeniny" secion těchto biosynthisised chems produkoval můj geneticky modifikované bakterie....n-isopropylbenzylamin má patenty a sloučeniny od několika organizací na to, že je to mikrokrystal bla bla bla, ale je schopen zapouzdřit věci jako vax a je tam doslova zkurvený pacient a úplně napsat, že je to životaschopný prostředek pro transport hiv a infekci hostitele . A je to všude, kde to vidím, protože před 10 lety to všechno chutnalo stejně, smrdělo stejně, všechno to bylo stejné.
Začínám se bát víc a víc, že se blíží něco velkého ....všichni zůstaňte v bezpečí a buďte hodní.