Question Kolik stojí zřízení laboratoře na výrobu pervitinu?

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Pokud někoho požádám o zřízení laboratoře na výrobu pervitinu Kolik by to mělo stát?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Člověk by si mohl vyrobit nějaký z efedrinu za méně než 100 dolarů. Za vybavení, které je potřeba na začátek z pololegální chemikálie v rozmezí =< 1 kg, navrhuji 1000 USD + tekoucí voda a elektřina. To není žádná fantazie. Kdybyste to poniklovali, mohli byste se vklouznout do 500 dolarů, ale bylo by to tajné a šetřili byste. To je pouze můj názor.

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Skvělé. Jsou náklady velmi rozdílné od chemických látek? Nemyslím si, že existuje někdo, koho bych si mohl najmout na provozování off shores.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
To ano, ale i od různých dodavatelů a v různém množství. Jak jsem řekl, mohlo by si 5 kamarádů dojít pro krabičku prášků na dutiny a nakoupit věci na výrobu všeho ostatního a vyrobit 10 gramů ohně za 100 dolarů. Kdybych potřeboval 1 kg, tak to považuji za 1000 dolarů plus pomůcky, ale potom bys měl ještě vybavení a druhý kg by mohl být za 250 dolarů v materiálu. Materiály jsem si nezjišťoval, jen odhaduji. Krabička prášků na dutiny by mohla mít 20×120 mg, (2,4 g)mohl bys z ní získat 1,8 g a zaplatit 10-20 dolarů. Mohli byste najít kg ef za 1000 dolarů. To je 1/10 ceny. Pokud škrábete zápalky, nakonec zjistíte, že rozbití baterií stojí méně. Kyselina sírová je mnohem levnější než kyselina chlorovodíková, když uvážíte, že v železářství koupíte H²SO⁴ v koncentraci 90 %+, ale musíte si objednat 37 % hcl. Shrnuto a podtrženo, největší část práce tvoří domácí úkoly.