Na vrcholu mých "dobrodružství" s A-PVP jsem dostával 3 kg zasílané na středozápad USA za 5600,00 USD, a když jsem prodal svůj poslední gram, inkasoval jsem za něj 200 USD. Teď přijde ta podělaná část: Na prvních 100 gramech, které jsem si kdy objednal, jsem seděl skoro 2 měsíce a nevydělal jsem ani cent! Nikdo, koho jsem znal, to ani nezkusil, ani mi nepomohl přesunout žádný produkt v oblasti, kde žiji. Všichni z toho měli hrůzu a byli přesvědčeni zpravodajskými médii, že by z nich nakonec někdo snědl obličej. Jakmile jsem se seznámil s několika lidmi, kteří bydleli ve vedlejším státě ode mě a byli pravidelnými uživateli, nepřestával mi zvonit telefon. Trvalo to asi rok a půl, vždycky špičková kvalita a ani jednou jsem to nezkrátil nebo někoho nezkrátil na váze. Výsledkem bylo, že se mě nikdy nikdo nepokusil okrást a vždycky zaplatil předem. Po zákazu ze strany W.H.O. šla cena nahoru a moje zásoby rychle došly. Nikdy jsem si nemyslel, že by pro mě bylo nemožné sehnat další, ale od té doby jsem ho neměl ani jednou. První lekce, kterou jsem se naučil, je, že musíte najít oblast s trhem pro váš produkt, aby byl ziskový. Další bylo vždy plnit své sliby. Pro vašeho dodavatele to platí dvojnásob nebo dokonce trojnásob. Nikdy se nechovejte neuctivě a nehledejte lepší nabídku, pokud už máte dobře našlápnuto. V neposlední řadě nikdy nevěřte ženám.