Záleží na tom, jakou sloučeninu mícháte a jak koncentrovaný bude váš hotový produkt...
Pro příklad: testosteron Enanthate 250 mg/ml...
Co budete potřebovat......
-testosteron Enanthate prášek
-nosný olej (používám mct olej), spousta lidí používá hroznový olej. Já mám raději mct, protože je řidší.
-benzylalkohol (aby byl roztok poněkud sterilní).
-benzylbenzoát (rozpouštědlo k rozpadu prášku)
-horká deska s magnetickým míchadlem
-autokláv (používám sterokláv)
-filtry s 22 mikronovým PVDf filtrem
-vakuová pumpa pro provoz filtru v láhvi.
-kádinka k míchání produktu na vařiči (já používám 500 ml).
-10ml láhve se zátkami a krimpovacím uzávěrem.
-váhu na vážení.
Dobře, takže pokud vyrábím 100 ml testosteron enanthátu v koncentraci 250 mg/ml, smíchal bych své ingredience takto..
* Nejdříve bych dal 61,25 ml mct oleje do kádinky na varnou desku s běžícím magnetickým míchadlem... Mám zapnutou plotýnku, ale velmi nízko, postupně ji zapínám, cílem je, aby se to smíchalo s co nejmenším množstvím tepla, protože příliš mnoho tepla může rozbít vaše zařízení...
*Poté přidejte 18 ml benzylbenzoátu (18 %) do kádinky do mct oleje, který se již mísí.
*poté přidejte 2 ml benzylalkoholu (2 %).
* jakmile se necháte minutu promíchat, přidejte 25 g testosteron enanthátu v prášku a nechte promíchat a velmi postupně zvyšujte teplotu, pokud možno se snažte zůstat pod 130 °F... Já jen pomalu zvyšuju teplotu, dokud se produkt nerozpustí... (můžete použít rozpouštědla, jako je ethyl-oelát).
* jakmile je hotový produkt důkladně promíchaný, můžete ho nechat trochu vychladnout a pak ho prohnat přes filtr na láhvi... produkt, který projde filtrem, je vhodný k lahvování... Používám pipetu nastavenou na 10 ml a hotový produkt dávám do lahví, které jsem vytáhl ze steroklávu, a po vysušení do lahví dávám zátky, které jsem namočil do benzylalkoholu... pokud chcete být super sterilní, můžete použít laminární box, před kterým budete pracovat, abyste měli vše extra čisté (nikdy nebude úplně sterilní). Každopádně na 10ml lahvičky s hotovým produktem nasaďte zátku, nasaďte uzávěry a zmačkejte je... Wallah
Když to tak čtu, určitě vidíte, že zdaleka nejsem profesionál, chemii neovládám a existuje spousta různých způsobů a poměrů a různých věcí, které můžete použít... ale takhle to dělám já.
K sečtení vzorců můžete použít jednoduchou kalkulačku aas, jako je tato...
steroidhomebrew.com
Také se podívám na různé vzorce na různých fórech clearnetu... spousta informací tam o míchání různých sloučenin v různých koncentracích... jen musím udělat nějaké hledání a čtení...