Question Jak purifikovat amfetaminovou sůl

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Lidi, postupoval jsem podle návodu z breaking bad chanel a myslím, že jsem získal 60 % amfetaminu a 40 % sulfátu, což z něj dělá amfetaminové soli. Zajímalo by mě nejdřív, co má vzniknout redukčním animačním procesem NaBH4 a P2NP a jak to mám vyčistit...?🙏

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Váš písemný projev mě velmi mate, nerozumím tomu, co máte na mysli, když říkáte, že získáte 60 % amfetaminu a 40 % síranu, protože to nedává žádný smysl, síran je pouze sůl, která se vysráží při přidání kyseliny sírové k bázi bez amfetaminu, Stejně jako když přidáte jinou kyselinu, například kyselinu chlorovodíkovou, získáte sůl ve formě hydrochloridu, takže v písemném projevu musí být nějaká chyba, protože jako takový nedává smysl. Redukce p2np jakýmkoli způsobem (al/hg nebo borhydridem sodným) povede k získání bezamfetaminové báze a každá chemická látka bude moci z volné báze získané jakoukoli redukční metodou vytvořit sůl, která jí nejlépe vyhovuje. Pokud jde o čištění amfetaminových solí, které by mohly být kontaminovány poruchami v syntetizéru, dobrým a všemi nejpoužívanějším způsobem je rozpustit amfetaminovou sůl na krátkou dobu v ledovém acetonu a přefiltrovat ji, protože mnoho nečistot skončí rozpuštěných v acetonu a amfetamin se v acetonu nerozpustí, dokud je velmi studený, protože jeho rozpustnost v něm je nulová. Doufám, že jsem vám něco objasnil. Zdravím vás a přeji požehnání.

• Like
Reactions: HHH

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Děkujeme!!! Moje otázka zněla "Jak přečistit soli amfetaminu na amfetamin?". Vyzkouším metodu studeného acetonu a uvidíme, zda to bude fungovat. Mohu se zeptat, jakou čistotu získáme po této filtraci?