J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 Mar 10, 2022 #1 Mám dimethylformamid a nejsem si jistý, jak ho převést na formamid.
WillD Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 774 Reaction score 1,061 Points 93 10 Mar #2 Pouze metabolická cesta lidskými a zvířecími jaterními enzymy, jiný způsob mi není znám, pokud někdo zná, může se podělit. Upvote 0 Downvote
Pouze metabolická cesta lidskými a zvířecími jaterními enzymy, jiný způsob mi není znám, pokud někdo zná, může se podělit.
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 11 Mar #3 Přidám 37% kyselinu chlorovodíkovou a vydestiluji vodnou kyselinu mravenčí kontaminovanou kyselinou chlorovodíkovou. Upvote 0 Downvote
Přidám 37% kyselinu chlorovodíkovou a vydestiluji vodnou kyselinu mravenčí kontaminovanou kyselinou chlorovodíkovou.
T thachemist Don't buy from me New Member Joined Mar 17, 2022 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 17 Mar #4 Nepokoušejte se vyrábět kyselinu mravenčí s masivním odpadem DMF. Místo toho ji vyrobte z glycerinu a kyseliny šťavelové. Velmi snadno se to dělá. Mohu se zeptat, jak se vám podařilo získat DMF? Upvote 0 Downvote
Nepokoušejte se vyrábět kyselinu mravenčí s masivním odpadem DMF. Místo toho ji vyrobte z glycerinu a kyseliny šťavelové. Velmi snadno se to dělá. Mohu se zeptat, jak se vám podařilo získat DMF?
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 17 Mar #5 Nelze je zakoupit od společností dodávajících chemikálie, není to nezákonné. Upvote 0 Downvote