Jak si mohu vyrobit metamfetamin doma z toho, co mám k dispozici

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
Mám k dispozici následující složky:

KMnO4 [manganistan draselný].
Pseudoefedrin HCl - 100 tablet, z nichž každá obsahuje 30 mg pseudoefedrinu a 200 mg ibuprofenu.
Isopropylalkohol
Aceton
!! Nemám kyselinu morovou ani kyselinu chlorovodíkovou.

Je nějaký způsob, jak získat drogu z toho, co mám? Nemám laboratorní vybavení. Původně jsem si myslel, že zkusím methcathinon, protože se mi zdá nejjednodušší a není nebezpečný, ale nenašel jsem rychlou syntézu, kterou bych mohl dokončit za 12 hodin. Můžu si vyrobit metamfetamin z toho, co mám, ale ne metodou shake n bake? Nechtěl bych si zapálit dům a nemyslím si, že jsem schopen neudělat nic špatného a pak riskovat život kvůli droze.

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Dobrý den, právě jsem toto téma nadhodil. Všiml jsem si, že ve většině zemí je pseudoefedrin volně prodejný v kombinaci např. s ibuprofenem, jak je uvedeno výše. Jak by bylo nejlepší oddělit pseudoefedrin od ibuprofenu?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Ibuprofen má velmi nízkou rozpustnost ve vodě, zatímco efedrin je velmi dobře rozpustný.
Ibuprofen má bod varu 157 C, zatímco efedrin se rozkládá vysoko nad 200 C.
To znamená, že ibuprofen můžete buď odfiltrovat s použitím minimálního množství vody, nebo ho ze zahřáté práškové směsi vyvařit poté, co jste oddělili všechna plnidla.
Všechny fyzikální vlastnosti jsou k dispozici na PubChemu, stačí dát obě látky vedle sebe a porovnat statistiky.