Nápověda ke starým odřezkům ve vodce

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Před dvěma lety jsem tedy měl slušnou venkovní úrodu. Všechny odřezky jsem dal do pětilitrového kbelíku , zalil vodkou a nechal v kůlně nejméně rok nebo dva. Kaše se přecedila, jednou nebo dvakrát propláchla trochou vody a zkonsolidovala. Nakonec jsem měl asi 2 nebo 3 galony tmavě hnědé/černé tekutiny. Vzal jsem litr a uvařil ji, takže při pokojové teplotě zůstala hustá pryskyřice. Skončil jsem s několika stříkačkami. Při jídle QUITE BIT do té míry, že jsem měl olej plovoucí v záchodové míse druhý den ráno po mém kávovém podnikání ;]. Zjistil jsem, že tato látka není výrazně psychoaktivní. Původně jsem měl v úmyslu vyrobit RSO, uvědomuji si, že to není správná metoda. Tehdy jsem si myslel, že bude lepší nechat vodku, aby si s rostlinným materiálem dala na čas. Takže tady jsou mé otázky:

1. Mají v tuto chvíli litry tekutiny nebo stříkačky nějakou cenu. Jsem schopen zachránit/izolovat psychoaktivní látky? Jak?
2. Právě jsem se dozvěděl o přeměně CBD na delta9 (myslel jsem, že o trávě vím všechno) - má to nějaký potenciál?
3. Nějaké tipy, návrhy, nápady, připomínky atd. Díky kluci a holky.