Question Pomozte mi identifikovat lék...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Lidi potřebuju pomoct, nějaký drogový dealeři mi vysvětlili že se objevilo něco novýho ve světě drog, účinek je jako koks amfetamin a ještě něco dohromady aby euforie přicházela s vlnama a ne jedna euforie přicházela a trvalo to dlouho jak jsme si to vysvětlili samozřejmě neví název drogy ale snažil se mi vysvětlit jak to funguje tak je to v čistě bílým prášku možná mi někdo může nějak pomoct?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Mohlo by jít o dimetokain nebo některý ze syntetických katinonů, mezi které patří věci jako mefedron, bupropion a mnoho dalších. V současné době existuje tolik designových drog, které se prodávají podle názvu nebo se vydávají za něco jiného nebo se lisují do směsi podobných látek jako pilulky, řežou se do koksu a čehokoli jiného, takže je těžké říct

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Jaké to podle vás může být? Říkají, že věci pocházejí z USA v Evropě.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Bez dalších informací bych opravdu nedokázal odhadnout, o co se jedná. Na internetu si můžete pořídit nějaké mobilní detekční sáčky nebo testy činidel, které vám pomohou dobře začít. Kdybych měl peníze, investoval bych do laboratorního vybavení nebo spektrometru, jako je Detectachem Raman 7 (na seznamu přání, abych ho měl), a testoval bych výrobky pro lidi. Nejsem si však jistý, zda tento typ výrobku prodají normálnímu člověku.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Pravděpodobně se jedná o nějaký druh syntetického katinonu, jak řekl @prophet, na světě se syntetizuje tucet nových výzkumných chemikálií.