Question Nápověda, béžový amfetamin

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Dobrý den, vyrobila jsem si amfetamin sulfát a je béžově zbarvený , docela se snažím ho vysušit, když vezmu malé množství a vysuším ho fénem, je zase bílý. (Použil jsem surovou kyselinu sírovou, neutralizovanou mezi ph5,5 a 6, rozpouštědlo bylo IPA) účinky jsou dobré, určitě amfetamin. Má někdo nápad, co s tím, momentálně to zahřívám topným ventilátorem (netuším, jak se to jmenuje).
TWhmCNsBRe

WinterDust

Don't buy from me
Resident
Reaction score
207
Deals
3
Můj člověk,

Kapalina, kterou máš v pravém dolním rohu, je z reakce, musíš si amfetamin vakuově přefiltrovat na vlhkou hladinu, potom ho zaliješ studeným acetonem, pokud nemáš přístup k acetonu, ipa funguje stejně dobře, jen se odpařuje déle než aceton.

Béžová barva je z reakční hmoty kapaliny a oxidace.

Nejlepší

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Právě jsem koupil olej, vypadá to, že můj prodejce je příliš líný. Mám nějaký od jiného a tam se problém nevyskytuje. Myslel jsem si, že béžová barva může pocházet i z ph, ale udělal jsem přesně 40ph testy pro tuto jednu šarži, použil jsem 200ml oleje v 600ml IPA a ředil kyselinou sírovou 1:10 a šel na ph5,50-6,00. Jsem si celkem jistý, že ph bylo perfektní, ale nevsadil bych na to, omylem jsem měl příliš velký kontakt těla s Base a Solvent (nedoporučoval bych to, upekl jsem si rychlost, všude jsem rozlil A-Base a už nemám žádné použitelné ručníky), ale díky za radu, ale neměl jsem s sebou vakuový filtr a aceton.^^

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,870
Deals
1
V případě, že chcete získat bílý čistý amfetamin, můžete provést acidobazickou extrakci. Přinejmenším můžete kapalinu filtrovat vakuem přes Buchnerovu nálevku a promýt studeným suchým acetonem nebo IPA.

cokemuffin

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Neměl tam žádné vybavení, ale už je to hotové, vyhodil jsem to. Ale díky