Question Máte problém s a-pvp krystalizací

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Dobrý den, upřímně ocením, pokud mi pomůžete a dáte mi nějaké užitečné návrhy. Nedávno jsem postupoval krok za krokem při syntéze. Ale po přidání kyseliny do směsi se neobjevuje žádný krystal. Jen se mi směs rozdělila na dvě vrstvy. Vrchní vrstva jako druh oleje se ve vodě nerozpouští. Spodní vrstva se může rozpustit ve vodě a je psychoaktivní. V čem je problém? Co je špatně? Prosím, pomozte mi a budu vám vděčný.

Attachments

• ZSnEvmMd72.jpg
    ZSnEvmMd72.jpg
    3.9 MB · Views: 40
  • WEjqtdfTy4.jpg
    WEjqtdfTy4.jpg
    4 MB · Views: 25

APVP-EU

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Je ve směsi rozpouštědlo? Měl jsem spoustu (drobných) problémů právě v tomto smyslu, než jsem si vše ujasnil!

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Tento problém jsem vyřešil. Za prvé, pokud se vám na dně kádinky objeví těžký olej, nevyhazujte ho. Oddělte olej a pak do něj přidejte trochu vody, dbejte na to, abyste přidali příliš mnoho kyseliny. Po vyhození oleje, který se ve vodě nerozpustí, přidejte do vody více NaOH a petroletheru. Můžete vidět, že petrolether zčervenal. Poté jej extrahujte a oddělte hladinu petroletheru. Nepřidávejte příliš mnoho kyseliny, jinak opět získáte těžký olej. Nakonec do ní přidejte směs petroletheru. V kádince se objeví krystal.