Question Neúspěšná syntéza 2b4mp

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Takže toto je moje čtvrtá syntéza 2b4mp ze 4 methylpropiofenonu.

Ale tentokrát jsem nezískal žádný typ 2b4mp, místo toho jsem dostal tuhle lepivou hmotu ve sklenici.

Xpoba1rIzd

Do baňky jsem dal 150 ml 4methylpropiofenonu, pak jsem přidal 120 ml Hbr a pak jsem pomalu přidával 50% peroxid, dokud to nepřestalo měnit barvu, potom jsem do baňky přidal vodu, ale tentokrát se mi nepodařilo vykrystalizovat 2b4mp? Proč je to tak? Co jsem udělal špatně, zkoušel jsem to samé naposledy třikrát a vykrystalizovalo to? Co mám teď dělat? Je to teď k ničemu? Mám to vyhodit, nebo s tím ještě můžu udělat 2b4mp?

Attachments

• 3UlePpsF86.mp4
    7.5 MB · Views: 0

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Podrobně napište, jak jste provedli syntézu. To, co jste získali, nechte na chladném místě pod pokličkou. Napište činidla a množství činidel, která jste použili.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Dobře, takže se budu věnovat podrobnostem

Mám peroxid 50 %, takže při první syntéze ho ředím vodou na 36 %.
Ale když jsem dělal syntézu podruhé a potřetí, zapomněl jsem ji zředit na 36 % a dosáhl jsem lepších výsledků, nevím jak s peroxidem 50 %.

Takže počtvrté jsem opět použil peroxid 50%, ale tentokrát to nekrystalizovalo.

To je to, co jsem následoval ->

Do baňky jsem přidal 150 ml 4 methylpropiofenonu, pak jsem přidal 120 ml Hbr 48 %.
A míchal jsem to 10 minut

Pak jsem vzal 55ml peroxidu 50% a přidal do kapací nálevky a pomalu po kapkách přidával, bylo to bílé, když jsem přidal peroxid, tak se to zbarvilo do červenooranžova, pak to zase zbělelo, přidával jsem dokud to nepřestalo měnit barvu, použil jsem asi 30-35ml peroxidu a teplota byla mezi 40-50 většinou pod 45 ( ještě jedna věc, můj teploměr se nedotýká kapalných věcí, zůstává 2-3 palce nad roztokem, tu teplotu vám říkám)

Po přidání peroxidu jsem to míchal ještě 10 minut a pak jsem přidal 370ml vody (normální v pořádku studená voda, ne tak vychlazená) po této fázi to vždy vykrystalizovalo na nějaký typ bílé lepivé hmoty, ale tentokrát ne, v lepivé hmotě je něco v tekutém stavu, ale je to oranžové, takže jsem směs nechal stranou, je to už více než 24 hodin.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Takže teď nevím, mám přidat více peroxidu? Nebo jeden člověk řekl ke upravit hladinu ph (nevím, jak se to dělá)? A někdo mi taky řekl, že krystalizan není nutný, že můžu syntetizovat i s kapalinou, ale zase nevím, jak na to, bylo by super, kdybyste mi pomohli.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Až začnu vydělávat nějaké peníze, přispěji nějakým darem jako gesto díků na udržování tohoto fóra.

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Po peroxidu není třeba přidávat vodu. Nyní nechte na míchání, co jste udělali. Možná změřte pH, jak je napsáno výše, abyste vyřešili, zda je nutné přidat další HBr

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-for-mephedrone-two-different-ways.7042/

Přidala jsem vodu, protože je v této syntéze zmíněna, a fungovalo to naposledy 2krát, jako po přidání vody to krystalizovalo za 10 minut.

View previous replies…

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Pokud reakce neproběhla, snižte koncentraci vody. Musíte se snažit míchat déle, můžete přidat zahřívání až na 30*C.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Jak zredukuji vodu z roztoku, protože už je v něm namíchaná, v roztoku jsou vrstvy tho, ale nejsem si jistá, kterou mám odstranit a jak, a když přidám zahřívání, nebude to hořet 2b4mp? Protože jsem slyšela, že 2b4mp má vliv na zvýšení teploty.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Mám odstranit celou horní vrstvu ? Nechat v ní oranžové lepidlo

Attachments

• 7UwF5kC16y.mp4
    7.5 MB · Views: 0

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Děkuji člověče,bale už jsem přidal peroxid, mám odstranit vodu a pak přidat další peroxid? A míchadlo?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Takže teď jen zapnu míchadlo a nechám to být? Na jak dlouho? A jakou úroveň ph potřebuji? Kolik hbr mám přidat ? Mám také zapnout míchadlo s vodou, protože už je v něm, nebo mám zkusit vodu odfiltrovat? Omlouvám se za příliš mnoho otázek pane, jsem v tom všem nováček.

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,012
Deals
1
Především, jste si jisti, že jste použili 4'-methylpropiofenon?
K dispozici je přehledný videonávod. Stačí zopakovat krok za krokem.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Ano, byl to 4 methylpropiofenon, vyrobil jsem 2b4mp třikrát se stejnou chemikálií, nevím, co jsem tentokrát udělal špatně.

Postupoval jsem podle této metody

https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-pro-mefedron-dva-různé-způsoby.7042/

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Jak dlouho musím po přidání peroxidu míchat? A ta věc, kterou mám teď, je k ničemu? Mám ji vyhodit? Myslím, že se to dá obnovit, ale nevím jak.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Co mám nyní dělat? Mám to vyhodit? Kapalina, kterou mám ? @$!$?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
1mjlQgtzDB

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Toto video a krok, kterým jsem se řídila, jsou stejné, ale po přidání peroxidu jsem přidala vodu a on to míchal, dokud se z té kapaliny nestal prášek, a pak přidal vodu, takže příště, jak dlouho to mám míchat?