Question Escrow

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Dobrý den, našel jsem prodejce mimo fórum, který nabízí velmi dobré ceny, je možnost využít službu úschovy mimo fórum, popř. Najít

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,109
Deals
1
"Je možné použít službu úschovy mimo fórum, popř. Najít"?
Jistě, jiné weby mají služby escrow nebo nemusíte povolit escrow, ale pravděpodobně nezískáte mnoho prodejů. Jakmile jednou escrow jako kupující zažijete, už se nevrátíte k tomu, že budete doufat, že lidé nejsou stydlíni nebo zloději. Vrátíte se k tomu, že budete často okrádáni. Escrow dělá ránu flow 🤧🥵🤡
Pokud se ptáte, zda můžete použít jiného poskytovatele escrow spolu s tímto webem, neznám odpověď, ale systém escrow zde je nejlepší v okolí

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Dovedu si představit, že byste museli najít někoho, kdo nabízí tento typ služby, za kterou se může zaručit poměrně velký počet lidí, pokud jde o důvěru. Nikdy jsem o takové službě neslyšel, ale dovedu si představit, že by to byla dobrá obchodní příležitost pro člověka, který je poctivý a věří v poskytování dobrých a spolehlivých služeb ve světě obchodu. Velmi zajímavá myšlenka.

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
V minulosti jsem s úspěchem použil eskortu Fair Trade. Fungovalo to celkem hladce

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Díky všem je škoda, že nic takového neexistuje. Služba doprovodu na fóru je i tak dobrá. frit buchner Můj dotaz se týkal tohoto, mimo fórum. Jak jsem řekl, našel jsem prodejce, který opravdu nabízí velmi dobré ceny, ale to je mi velmi podezřelé. Hledám dál.

rosechem

Buying through escrow
New seller
Language
🇬🇧
Reaction score
21
Deals
2
Slyšeli jste už o společnosti Alibaba? Nákupní a prodejní transakce jsou také podobné fóru Escrow 😃.

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language
🇩🇪
Reaction score
84
Zatím ne, ale děkujeme za odpověď.

Nevíte náhodou, jestli je možné použít escrow i u nekótovaného obchodníka na alibabě?

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
254
Můžete používat kryptoměny s alibaba

Acab1312

Don't buy from me
Resident
Language