Například pokud má hnědou, oranžovou barvu... (tedy tmavé barvy), znamená to, že je nečistý, a pokud jsou krystaly průhledné, znamená to, že jsou čisté, nebo barva neurčuje čistotu léčiva?
Zvláštní, také jsem vždy přemýšlel o tomto tématu čistoty.
Právě se mi dostala do rukou zpráva. Jedná se o vzorek mdma hcl získaný trojnásobnou rekrystalizací: voda, ipa, opět voda. U tohoto vzorku však nebyla provedena extrakce bází.
Vzhled je dobrý.
Výsledek testu však ukazuje pouze 87 %. Nevím, zda se jedná o skutečnou čistotu, nebo o nějaký problém s testem. Na to kašlu.
pokud je to bezbarvá sloučenina a má barvu, není čistá, přechází ze světle žluté do tmavě hnědé, většinou pokud je černá, jako je černá mdma, pak ji převařili, protože má smrtící těžké kovy
jednoduše rekrystalizovat je to snadné extrémně snadné
Podívejte se na barvu mé poslední dávky krystalů methylonu poté, co jsem methylon HCl rekrystalizoval s deionizovanou vodou a nechal ho několik dní stát na vzduchu s průhledným plastovým kelímkem.
pro mdma a jen rekrystalizovat jeho pěkný výtěžek musíte upravit rozpouštědlo pomocí pk pravidla nebo frakcionelní destilace za sníženého tlaku nebo chromotoghrapie na koloně je klíčem k vyššímu výtěžku