Question Ví někdo, jak se krystalizuje olej z kanabinoidů?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Nevíte někdo, jak krystalizovat kanabinoidní olej?!!! Plezse PM me!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Podle NuggMD thc při izolaci nekrystalizuje, tvoří bílý prášek. to svinstvo, které krystalizuje, je thc-a.

Tady je návod, jak vyrobit izolát thc, ale budete potřebovat nějaké laboratorní vybavení.

tady je o něco jednodušší návod, ale nevím, jestli vede k thc izolátu, protože fotky jsou zelené. říká se tam jen "thc prášek", ale pro domácího kuchaře je to mnohem schůdnější.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Věc je koupený som 5cl kanabinoidního oleje z předchozích zkušeností vím, že jakýkoliv kanabinoid v kapalné formě pokud stačí id zchladit a nechat v otevřeném prostoru může věc ztuhnout, ale chtěl jsem se jen zeptat možná někdo zná i jiné způsoby nebo rychlejší způsoby!!!! Děkuji za odpověď!!! Jen tak dál!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Má to jen 5cl? pokud ano, měl by být postup tak trochu podobný tomu, co jsem poslal s thc izolátem, jen jednodušší. afaik to prostě zazimuješ (dáš to do ethanolu nebo jiného rozpouštědla, které preferuješ, necháš to přes noc v mrazáku, přefiltruješ, abys odstranil pevné látky, což jsou tuky a podobné věci), odpaříš to (vyhýbej se vysokým teplotám, protože mohou degradovat kanabinoidy), necháš to překrystalizovat, přefiltruješ to, možná to znovu promyješ rozpouštědlem a vysušíš/dezykatuješ to. zeptej se někoho na druhý názor tho ^^;

moje chyba, že ten "jednodušší návod", který jsem poslal, se týkal extrakce z květů, ne z oleje. měl jsem mozkový prd, omlouvám se.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Je to v pořádku, brácho, oceňuji snahu, že je kolem nás3 spousta znalých lidí, ale ne všichni jsou aktivní, řekněme to takhle!!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
Diamanty THC přechází z oleje/třaskaviny přes odpařování rozpouštědla na čirý THC-A krystal čarodějnice je asi 98% čistoty