Question Kontrolované látky?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Ahoj
Chtěl bych vědět, jestli je objednávání věcí jako toluol, xylol nebo kyselina bezpečné kupovat přes ebay nebo Amazon, nebo mě to nakonec dostane do problémů? Je to tedy registrované, když se to koupí dohromady.

Nebo jsou jen methylamin ect kontrolovaná látka a je možné si ji objednat z farmaceutické společnosti, ale informují o tom úřady.

Co se dá jednoduše objednat a co by se mělo objednávat jen anonymně jako na dn marketplace?

WillD

Expert
Reaction score
1,061
V každém případě je třeba takové věci pořídit pro člověka, který nikdy nebude v laboratoři. Po nějaké době od této osoby činidla převezměte. To by mělo být dostatečné zajištění. Některé společnosti mohou vyžadovat doklady i pro takový nákup. Obraťte se na nás, pomůžeme vám s dohodou, která je nezbytná.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx, myslela jsem, že amazon nebude problém, ale na tohle použiju dárkové karty a objednám to na odběrné místo.

Greeez

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Amazon neprodává zakázané nebo omezené látky, takže zde můžete nakupovat při dodržení určitých opatření k utajení. Vždy však mějte na paměti, že pod názvy chemických látek, jako je například stavební aceton, se prodávají směsi obsahující příměsi jiných rozpouštědel včetně vody.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Vím, že 100 % je pouze technický Aceton, nikoli lékařský. Musel bych ho usušit, abych získal 100 %, nebo jít do lékárny.
Jen jsem se obával objednat toluen z Amazonu a 37% kyselinu na ebay.
Nikdy jsem neměl problémy s objednáním acetonu nebo iso přes Amazon.