Question Lze krystalizovat amfetamin

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Zajímalo by mě tedy, zda by bylo možné provést krystalizaci HCl na amfetamin?

O První: je to vůbec možné

O Za druhé: pokud je to možné, mám prostě strčit zkumavku s HCl do báze bez amfetaminu, nebo mám vyrobit čistý amfetamin a rozpustit ho v něčem jiném?

O Za třetí: V čem mohu amfetamin rozpustit, aby to byla směs připravená ke krystalizaci?

Děkuji všem za pomoc na mé další otázky!!!

HHH

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Odpověď @Bartholomeus v tomto vlákně říká: "Pastu vysušte, když získáte vysušený sulfát, rozpusťte jej ve vodě, přidejte roztok NaOH a získáte zpět čistý volný amfetamin. Poté rozpusťte čistou freebázi v rozpouštědlech, jako je methanol/IPA/aceton, přidejte kyselinu a voila, měli byste mít čistý produkt. Nebo jen vysušte pastu, když získáte vysušený sulfát, opět k němu přidejte bezvodý studený aceton a několikrát jej takto přečistěte."

http://bbzzzsvqcrqtki6umym6itiixfhn...ine-purification-by-acid-base-extraction.788/ toto vlákno může pomoci 2

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Víte, co je to čistota?

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Ptám se, nejsem v chemii zrovna nejznalejší, ale myslím, že záleží na tom, kolikrát to vymyjete acetonem.

podle vlákna o extrakci kyselinou/sedlinou, které jsem vám poslal, je čistý amfetamin "bílý (může být přítomen sotva znatelný krémový nebo šedý odstín), vůně zcela chybí, chuť je hořká. Jemnozrnný prášek, suchý, homogenní, nemastný, rozpustný ve vodě beze zbytku."

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Jistě, člověče, vyzkouším to. Díky!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Pokud to funguje, možná by se u mohl stát prodejcem zde c;

lmk!!

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Amfetamin hydrochlorid je mnohem lepší než sulfát, zkuste to, pokud máte možnost, ale získání krystalů odpařováním je poměrně obtížné, protože je tak hygroskopický, ale po roztavení a ochlazení vytvoří jakousi krystalickou strukturu