Na eBay jsem viděl nabídku na 2,5-dimethoxy-4-ethylthiobenzaldehyd (bez case# , m.p 86-88C). Co by to mohlo být použito jako prekurzor "dobrého" produktu?
Budeme vděčni za jakoukoli pomoc a radu.
Najděte mnoho skvělých nových a použitých možností a získejte nejlepší nabídky pro 2,5-dimethoxy-4-ethylthiobenzaldehyd min 97% 5 Grams za nejlepší ceny online na eBay! Doprava zdarma u mnoha produktů!
Pokud tomu rozumím správně, mohl by být použit jako prekurzor pro všechny produkty rodiny DOx? Pokud ne pro všechny, pro které?
Kde bych mohl najít další kroky a podrobný postup pro syntézu, pokud je to možné, bez pokročilého laboratorního vybavení?
Děkuji za jakoukoli pomoc
Co máte na mysli pod pojmem "pokročilé laboratorní vybavení"? Jednoduché baňky a kondenzátory? Podívejte se zde na syntézy fenetylaminů řady DOx (DOB, DOM, DOI, DOC).
Postup je podobný jako u DOM.
Už jsem vám řekl, že DOET můžete vyrobit z 2,5-dimethoxy-4-ethylthiobenzaldehydu.
Díval jsem se na to, bylo to velmi poučné, děkuji za příspěvek. "Advance" je v mém případě rotační odparka nebo reaktor. Jen žádný nevlastním. Základy, jako jsou baňky, kondenzátory nebo destilační kolony, mám.
Ptám se, abych prozkoumal možnosti