Jo, chlape, povídej mi o tom.
Není to tak dlouho, co jsem si vlastně začal vážit i práce spojené s výrobou velkého množství čehokoli v laboratoři. Ať už jde o léky nebo jiné zajímavé sloučeniny. Byla to moje upřímná láska k chemii, která mě drží při životě.
Kdykoli se cítím na hovno a chci to vzdát, jen si vzpomenu, kolik jsem se toho cestou naučil a jak to zásadně pomohlo mým znalostem o chemii jako celku. Nakonec jsem v životě došel do bodu, kdy už to nebyla práce. S drogami to nemělo nic společného. Najednou jsem byl obklopen úžasnými lidmi v úžasné laboratoři s úžasnou vášní. Uvědomil jsem si, že to, co dělám, už není jen projekt nebo věnování se, je to skutečný výzkum vzácných sloučenin, o kterých mnozí nikdy neslyšeli ani je neviděli na vlastní oči.
Přál bych si, aby to, co děláme, nebylo omezováno nesmyslnými pravidly a omezeními. Přál bych si, abychom nebyli cenzurováni v tom, abychom říkali, co chceme, vyráběli, co chceme, brali, co chceme. Nejsem anarchista. Nemyslím si, že bychom se měli všichni navzájem zabíjet kvůli maličkostem. Ale věřím ve skutečnou svobodu. Někteří lidé, které znám, a někteří na fóru BB mi připadají jako opravdu talentovaní jedinci. Přemýšlejte o tom. Všichni pracujeme v tomto omezeném prostředí, kde jsme neustále sledováni, co děláme. Přesto se nám daří syntetizovat sloučeniny, o jakých se dříve nesnilo ani ve státem financovaných laboratořích, které s tím samy často zápasí (mluvím na základě skutečných osobních zkušeností).
Přál bych si, aby přišel den, kdy toto šílenství zastavíme a pochopíme, že vztah mezi lidmi a drogami může existovat v symbióze bez zbytečného násilí.
Než jsem začal vyrábět drogy, byl jsem chemik. Ale tenhle úžasný život plný dobrodružství a lásky jsem začal skutečně žít až poté, co jsem začal vyrábět drogy. Pokud jsem schopen vyrobit sloučeninu, aniž bych ublížil sobě nebo druhým. Patří mi to. Bez ohledu na to, co mi říkáte nebo jak se mě snažíte vmanipulovat do svých sraček o tom, jak jsem zničil lidem život. Víte, co vidím já? Skutečné, reálné lidi, kteří se mi dívají přímo do očí a děkují mi za to, že jsem jim to umožnil zažít. Nechal jsem je zažít lásku a pocity opravdového štěstí. Bezpečným způsobem, aniž by si ublížili nečistými zasranými drogami, které viděli před mým produktem na ulici.
Seru na válku proti drogám. Seru na orgány činné v trestním řízení a všechny policisty, kteří tuhle hovadinu podporují. Žijte svobodně, lidi. Nenechte se nikým obelstít, abyste to dělali jinak.