Question Nejlepší večerní šum

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Chvíli jsem nad tím přemýšlel a pak jsem si uvědomil, že tohle je asi ideální fórum, kde se zeptat.

Zajímalo by mě, co bych si měl vzít pro příjemné, hladké večerní bzučení? Konopí nemůžu. Nikdy jsem k němu neměl dobrý vztah, což se táhne až na střední školu. Nevím, jestli je to možné, ale myslím, že jsem na trávu alergický.
Můj ideální večerní pomocník by byl něco takového:
  • Chci si ho vzít, když přijdu domů, a aby účinky trvaly asi 4 hodiny.
  • Má příjemný lehký až střední pocit euforie
  • Má mírný MDMA "love everybody" efekt, ale ne allot
  • Cítím se uvolněný a bez stresu, ale ne ospalý nebo ospalý
  • Žádné problémy s koordinací nebo řečí. Chci být schopen trávit čas venku a mluvit s lidmi, aniž by věděli, že jsem na něčem závislý.
  • Nezpůsobuje mi žádné problémy se spánkem
  • Žádná těžká kocovina
S povzbuzujícími látkami jsem celkem dobře obeznámen, ale s ostatními ne. Takže, existuje tohle dítě???

Jen hledám něco, co by mě zbavilo stresu, když přijdu domů. Pořádný bzukot, pocit lehké euforie a připomínku, že všechno bude v pořádku. 😏 Dobře, dobře, dobře...

Opravdu se těším na to, co mi lidé navrhnou. Mám mrazení v zádech, jen na to pomyslím!

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Záleží na tom, co máte na mysli. Dělal jsem legálně předepsaný Gabapentin a Lyricu, ale to pravděpodobně není to, o čem mluvíte.

Pamatuji si, že Lyrica byla jen v pořádku a Gabapentin mi nikdy nic nedělal. Ale zrovna nedávno jsem četla, že když si dávky rozložíte, je to účinnější. Místo toho, abyste si vzali 1200 mg najednou, doporučovali sníst něco tučného (třeba slaninu) a pak si vzít 600 mg. Počkejte hodinu a vezměte si 300mg, počkejte další hodinu a vezměte si poslední 300mg kapsli.