- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 65
Chvíli jsem nad tím přemýšlel a pak jsem si uvědomil, že tohle je asi ideální fórum, kde se zeptat.
Zajímalo by mě, co bych si měl vzít pro příjemné, hladké večerní bzučení? Konopí nemůžu. Nikdy jsem k němu neměl dobrý vztah, což se táhne až na střední školu. Nevím, jestli je to možné, ale myslím, že jsem na trávu alergický.
Můj ideální večerní pomocník by byl něco takového:
Jen hledám něco, co by mě zbavilo stresu, když přijdu domů. Pořádný bzukot, pocit lehké euforie a připomínku, že všechno bude v pořádku. Dobře, dobře, dobře...
Opravdu se těším na to, co mi lidé navrhnou. Mám mrazení v zádech, jen na to pomyslím!
Zajímalo by mě, co bych si měl vzít pro příjemné, hladké večerní bzučení? Konopí nemůžu. Nikdy jsem k němu neměl dobrý vztah, což se táhne až na střední školu. Nevím, jestli je to možné, ale myslím, že jsem na trávu alergický.
Můj ideální večerní pomocník by byl něco takového:
- Chci si ho vzít, když přijdu domů, a aby účinky trvaly asi 4 hodiny.
- Má příjemný lehký až střední pocit euforie
- Má mírný MDMA "love everybody" efekt, ale ne allot
- Cítím se uvolněný a bez stresu, ale ne ospalý nebo ospalý
- Žádné problémy s koordinací nebo řečí. Chci být schopen trávit čas venku a mluvit s lidmi, aniž by věděli, že jsem na něčem závislý.
- Nezpůsobuje mi žádné problémy se spánkem
- Žádná těžká kocovina
Jen hledám něco, co by mě zbavilo stresu, když přijdu domů. Pořádný bzukot, pocit lehké euforie a připomínku, že všechno bude v pořádku. Dobře, dobře, dobře...
Opravdu se těším na to, co mi lidé navrhnou. Mám mrazení v zádech, jen na to pomyslím!