Pardon, jo, myslel jsem původní tryptamin, vlastně jsem nakonec měl docela dobré výsledky při použití ethylacetátu k re-x z....přešel z malých neprůhledných/tmavě/žlutých malých krystalů na větší průsvitné "cukrově" vypadající krystaly.....a proč? Jen abych se ujistil o čistotě před provedením diethylace, protože když jsem dosud zkoušel dimetylaci, měl jsem dost špatné výtěžky A snažím se přijít na to, kde mohu zlepšit svůj obecný postup při provádění chemie. Rozhodl jsem se v podstatě předpokládat, že většina věcí má v sobě malou nečistotu, a proto nejdřív udělám jednoduchý rex, abych zjistil, co je zač....Myslím tím, že to přece nemůže udělat nic špatného...
Taky jsem neříkal, že to budu rexovat najednou - je to taková věc, která se dá udělat tak, jak to používám, večer před reakcí nebo den předem a nechat to přes noc vyschnout v exsikátoru...
Není to žádná SUPER špína, kterou bych sám dekarboxiloval z tryptofanu nebo tak něco. Je to něco, co jsem koupil v Číně, ale chtěl jsem zjistit, jak čistý a velký krystal z toho můžu udělat lol
Ne, upřímně, jen jsem si řekl, že začlenit to do mé obecné techniky mi přijde jako dobrý nápad.....
Když už mluvíme o destilaci bez ničení věcí, koupil jsem si destilační hlavu s krátkou dráhou... byla levná, koupil jsem ji kvůli tomu, ne kvůli něčemu konkrétnímu.
Mám hodně tryptaminu, protože se propracovávám k co největšímu množství různých aldehydů a následných redukcí a nic neprodávám. V životě jsem udělal spoustu n,n-DMT, ale jen velmi málo jiných tryptaminů, a tak dělám jen malé reakce najednou - prostě abych tyto sloučeniny vyzkoušel.
Je hezké vědět, že z toho můžu udělat jakýkoli základní tryptamin, pokud se mi podaří získat správný aldehyd. Myslím, že je to super...
Mám také 500 g 3,4,5-trimethoxybenzaldehydu - proč? Protože jsem nikdy nezkoušel meskalin ani TMA.
Vyrobím z každého z nich téměř 250 g? Určitě ne najednou, ale za celý svůj život? ...pravděpodobně lol
Taky je těžké to koupit z Číny, pokud si nekoupíte buď 500g nebo 1000g, protože prodávají obrovské množství.
Vlastně jediné činidlo, které jsem viděl prodávat v menším množství, byla 2,5-DMOBA, které jsem dostal 50 g, ale asi mi ji neměl prodat lol To jsem také překrystalizoval....proč? Černé nebo šedé zdroje...