D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 Jan 1, 2023 #1 Kdybych si chtěl vyrobit jen amfetamin, a ne pervitin, na předpis adderall. Jak poznám, která témata jsou pro amfetamin a která pro pervitin?
Kdybych si chtěl vyrobit jen amfetamin, a ne pervitin, na předpis adderall. Jak poznám, která témata jsou pro amfetamin a která pro pervitin?
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 01 Jan #2 Hádám, že by měl být takto označen, ale jak tomu mohu věřit? D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Upřímně potřebuji pomoc, protože můj doktor je dingus a já mám problém fungovat nejméně 3 dny bez adderallu. Chtěla bych obejít Upvote 0 Downvote
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Upřímně potřebuji pomoc, protože můj doktor je dingus a já mám problém fungovat nejméně 3 dny bez adderallu. Chtěla bych obejít
Upřímně potřebuji pomoc, protože můj doktor je dingus a já mám problém fungovat nejméně 3 dny bez adderallu. Chtěla bych obejít