Hey guys, How to purify amphetamine powder? is it same to purify MDMA crystals?
coke199 Don't buy from me Resident Language 🇺🇸 Joined May 28, 2022 Messages 31 Reaction score 16 Points 8 Oct 5, 2024 #1 Ahoj lidi, Jak vyčistit amfetaminový prášek? je to stejné jako vyčistit krystaly MDMA?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 05 Oct #2 Rozpusťte v malém množství horké IPA dejte do lednice vychladnout poté přefiltrujte a sbírejte. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Dělám další purifikaci, ale stále se učím. Takže otázka, s jakými solemi funguje rekrystalizace ipa? s hcl asi ne? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Já to dělám se sulfátovou amfetaminovou solí. Nikdy jsem to nedělal s MDMA nebo pervitinem. Na webu je video o purifikaci meth hcl. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Mám pozitivní zkušenosti s MDMA hcl a Meth hcl provedenými v IPA. Pochybuji však, že to lze udělat pro amph hcl.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #3 Dělám další purifikaci, ale stále se učím. Takže otázka, s jakými solemi funguje rekrystalizace ipa? s hcl asi ne? skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Já to dělám se sulfátovou amfetaminovou solí. Nikdy jsem to nedělal s MDMA nebo pervitinem. Na webu je video o purifikaci meth hcl. Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Mám pozitivní zkušenosti s MDMA hcl a Meth hcl provedenými v IPA. Pochybuji však, že to lze udělat pro amph hcl.
Dělám další purifikaci, ale stále se učím. Takže otázka, s jakými solemi funguje rekrystalizace ipa? s hcl asi ne?
skanderbeg Buying through escrow New seller Language 🇬🇧 Joined Oct 14, 2022 Messages 82 Reaction score 38 Points 18 By skanderbeg 17 Oct #4 Já to dělám se sulfátovou amfetaminovou solí. Nikdy jsem to nedělal s MDMA nebo pervitinem. Na webu je video o purifikaci meth hcl.
Já to dělám se sulfátovou amfetaminovou solí. Nikdy jsem to nedělal s MDMA nebo pervitinem. Na webu je video o purifikaci meth hcl.
Pororo See my products Seller Language 🇺🇸 Joined Jan 23, 2024 Messages 110 Reaction score 46 Points 28 Deals 12 By Pororo 17 Oct #5 Mám pozitivní zkušenosti s MDMA hcl a Meth hcl provedenými v IPA. Pochybuji však, že to lze udělat pro amph hcl.
Mám pozitivní zkušenosti s MDMA hcl a Meth hcl provedenými v IPA. Pochybuji však, že to lze udělat pro amph hcl.