Question alternativy ke kyselině sírové

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Vzhledem k tomu, že před rokem byla kyselina sírová zařazena mezi nebezpečné materiály, je v současné době velmi obtížné získat koncentrovanou kyselinu sírovou.

Tato kyselina byla použita při syntéze amfetaminu k neutralizaci amfetaminové báze a její přeměně na sůl.
Existují alternativy ke kyselině sírové pro syntézu amfetaminové volné báze na sůl? Nebo existuje nějaký jiný způsob, jak ji syntetizovat sám (jsem začátečník, takže pokud je to příliš složité, nebudu to dělat)?

Budu vděčný za všechny konstruktivní odpovědi.

Pan Magic

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Idk by se hodila kyselina citronová nebo kyselina fosforečná?

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Neptal bych se, kdybych znal odpověď^^ POKUD to funguje s vámi uvedenými odpověďmi, je chemická reakce stejná jako u kyseliny sírové. Nějaké zvláštnosti, na které je třeba si dát pozor?

HairyPoppins

Don't buy from me
Resident
Reaction score
26
Moje poznámka byla určena zkušenějším, aby odpověděli

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Můžete nahradit fosforečnou, ale s vodou je to fuk. citrát je možný*, idk, jak je stabilní. tartráty jsou hygroskopické, stejně jako mandeláty a askorbáty, alespoň pro amfetamin.
Pokud jste v EU, mám síran, podívejte se do mých nabídek.
Dávejte si pozor.

*https://www.bmj.com/content/1/4457/870

blackburn

Don't buy from me
Resident
Reaction score
48
@Mr.Magic

Pokud si můžete koupit kyselinu sírovou 20-50% do baterií apod. můžete snadno vyvařit vodu Kyselina sírová Bp 337c Voda Bp 100c

Mr.Magic

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Od konce roku 2012 potřebujete prohlášení konečného uživatele pro nákup chemických látek, mezi které patří kyselina sírová, nezáleží na tom, v jaké koncentraci. V současné době tedy neexistuje způsob, jak ji legálně nakoupit.