Question Otázka udržitelnosti

propiophenone

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Dobrý den, přátelé,

již více než deset let jsem (pod jiným pseudonymem) součástí kultury šedé zóny/resarchu chemických látek/ a clearnetu legálních drog. Byl jsem moderátorem na několika dnes již zaniklých fórech prodejců. Viděl jsem je přicházet a odcházet.

Moje otázka zní, jak BB očekává, že mu nebude zabavena doména? Respektuji profesionální, na snižování škod a chemii orientovaný přístup BB, nicméně jsem viděl podobné snahy erodovat a ničit.

Další otázka, proč se pokoušet o clearnetové stránky?

Díky

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Naprosto obdivuji vizi tohoto projektu a odvážný tým, který za ním stojí.
Jak již bylo řečeno, vaše obavy jsou správné a také jsem o tom již přemýšlel, protože fóra, jako je toto, jsou tím, co komunita potřebuje, a životnost takových projektů může pozitivně ovlivnit mnoho lidí.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,752
Deals
666
I v případě nedostupnosti domény clearnetu máme k dispozici doménu cibule, která bude vždy fungovat. Obsah, který vytváříme, se po webu šíří velmi rychle, naše úsilí zůstane na internetu navždy.
Máme velké plány, vytvoříme nové standardy pro stínová fóra a zvýšíme minimální laťku kvality všech takových projektů.

propiophenone

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Ano, syntetická videa již explodovala všude kolem. Jsou totiž velmi dobře zpracovaná. Věděl jsem, že za takovým úsilím musí stát seriózní a obětaví lidé.

Vážím si vaší práce. Říkal jsem si, že stojí za to se zeptat. Je to jedna z nejprofesionálnějších stránek, které jsem viděl. Určitě znalosti chemie převyšují to, co jsem viděl jinde.

KokosDreams

Don't buy from me
Resident
Solutions
2
Reaction score
600
Velmi si vážím tvrdé a profesionální práce, kterou zde pro komunitu clandistine odvádíte, a jsem hrdý na to, že jsem od prvních dnů její součástí :). Nemohu se dočkat, kam se to v dalších letech posune!