Question Nová syntéza fenylethylaminového stimulantu, kterou jste ještě neviděli

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Tak jsem se díval na doplňkové soubory k ( z nějakého důvodu nefunguje nástroj pro odkazování 🤔)https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2009/gc/b900750d/unauth#!divRelatedContent
A všiml jsem si, že je to platná reakce, ale zaboha nemůžu donutit svůj telefon, aby mi ukázal obrázek podle názvu iupac. Pomozte mi, můj nejlepší odhad je na obrázku.
6zjiVnd1hB

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
N-ethyl-N-methylanilin je izomer, kde je 2. methylová část vázána na dusík místo na beta uhlík. Setkal jsem se se scénáři, kdy by se tato chemická látka také nazývala N-ethyl-N-methylaniline. Důvodem, proč je cyklohexan anilin, je to, že amin je na 1. uhlíku. Je to cyklohexylamin s ethylovým řetězcem obsahujícím 2 methylové skupiny.

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Jedná se o fenylovou skupinu.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
To je snadné si myslet, ale po vyzkoušení všech názvových konvencí, které mě napadly, jsem si všiml trendu. Tím trendem byl každý jednotlivý fenylamin. Amin na postranním řetězci, 3. uhlík. Podíval jsem se na 100 fenylaminových sloučenin a ani jedna neměla amin na první pozici . Pak jsem se zeptal Googlu w
Co je to cyklohexan s aminem. Je to anilin. Související obrázek
G9gDSTJi82

41Dxflatline

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
157
Pořád tomu říkáte cyklohexan, když je to benzen, to je můj názor.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
No nebudu nesouhlasit, protože má 3 dvojné vazby, ale benzen je cyklohexan, ale tato konkrétní chemická látka je anilin, neboli aminobenzen, benzylamin nebo fenylamin. Viz níže. MYSLEL JSEM SI, že N-(PROPAN-2-YL)ANILIN bude stimulant, ale ve skutečnosti je to cns depresant.