Objednal jsem si u společnosti TGRC sadu o hmotnosti 1 kg, která se skládala ze 4 činidel. Tato 4 činidla jsem přidal do 5l baňky při pokojové teplotě. Poté jsem roztok homogenizoval pomocí horního míchadla. Asi po 5 minutách jsem použil svůj 5l ohřívací plášť se dvěma různými měřiči teploty, abych zvýšil teplotu na 79 stupňů Celsia po dobu 6 hodin za stálého míchání. Po těchto 6 hodinách jsem nechal roztok vychladnout na 60 stupňů Celsia. Poté jsem 5l baňku plnou roztoku zamíchal a přelil do čisté dostatečně velké nádoby. Poté jsem do roztoku přidal 5 litrů velmi slané vody (která neměla na dně usazenou žádnou sůl, ale vypadala velmi slaně). Přidával jsem ji velmi pomalu, abych umožnil olejovému roztoku oddělit se od husté slané vody. Poté jsem použil 100ml injekční stříkačku k extrakci veškerého oleje. Olej jsem vložil do velké silikonové nádoby a nechal ho zkrystalizovat a vyschnout. Olej, který se mi nepodařilo extrahovat, nakonec zaschl a plaval na povrchu slané vody a já jsem mohl získat tento krystal, ale měl v sobě trochu soli. Ze sady 1000 gramů jsem získal 1200 gramů.