Hledám výrobce 4-MMC nebo mefedronu. Hledám také ty, kteří mohou vyrábět nebo dodávat 5-meo-mipt HCL, 5-mapb HCL, DCK a 5-meo-pce (nebo pcp). Budu ignorovat prodejce, kteří šponují ceny, a ty, kteří jsou nezkušení. Nakupuji ve velkém, ale začínám v menších množstvích, která se postupem času zvyšují podle toho, jak se mi s dodavatelem dobře spolupracuje. O těch se nedá vyjednávat.
Vlastní webové stránky a/nebo přítomnost na trhu DN je výhodou, ale není nutná, pokud se za vás někdo relevantní zaručí.
Transakce musí být provedena na úschovu.
Do budoucna plánuji vlastní 4-MMC. Pokud však bude nabídka výborná a dodavatel profesionální, zvážím, že si ho nebudu vyrábět sám a budu pokračovat v nákupu. Jsem zvyklá na vysokou čistotu a profesionálně vyrobené výrobky, takže vím, jak vypadá správný výrobek a budu velmi vybíravá.
Vlastní webové stránky a/nebo přítomnost na trhu DN je výhodou, ale není nutná, pokud se za vás někdo relevantní zaručí.
Transakce musí být provedena na úschovu.
Do budoucna plánuji vlastní 4-MMC. Pokud však bude nabídka výborná a dodavatel profesionální, zvážím, že si ho nebudu vyrábět sám a budu pokračovat v nákupu. Jsem zvyklá na vysokou čistotu a profesionálně vyrobené výrobky, takže vím, jak vypadá správný výrobek a budu velmi vybíravá.