Question 4-methylpropiofenon

kokkewiet

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Dobrý den, velmi bych ocenil pomoc s

Syntéza 4-methylpropiofenonu

Našel jsem video, které ukazuje, jak, pomocí propionylchloridu (aq), toluenu a chloridu hlinitého, ale nemůžu u nás sehnat žádný propionchlorid. Existuje nějaká alternativa k chloridu propionalu nebo snad jiný způsob výroby 4methylpropiofenonu?

Díky

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65

kokkewiet

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
Ne, to jsem neudělal. provedl jste někdy předtím methedronovou syntézu sám? Včera jsme udělali dávku (poprvé) a opravdu potřebujeme poradit, protože se nám něco pokazilo v postupu. Produkt hoří jako čert a vypadá velmi krystalicky a práškovitě?

Antihero999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
53
Potřebujete KU krystal?

kokkewiet

Don't buy from me
Resident
Reaction score
9
@Antihero999

Včera jsme udělali dávku ze syntézy metedronu, (poprvé) a opravdu potřebujeme poradit, protože se nám něco pokazilo v procesu. Produkt hoří jako čert a vypadá velmi krystalicky a je práškovitý?

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32

Legit?

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65

Myslím, že je skvělé, že máte něco, na čem můžete stavět. Když říkáte, že to hoří, znamená to, že jste to vyzkoušel? Udělalo to něco?

Ptal jsem se na 4 odpovědi methylpropiofenonu, protože se zdá, že jdeme stejnou cestou a máme stejné problémy.

Takže pravděpodobně máte 2-Bromo-4-methylpropiofenon pro syntézu methedronu a jsem zvědavý, jestli jste našli způsob, jak vyrobit 4 Methylpropiofenon, který jste použili k výrobě 2-Bromo-4-methylpropiofenonu? Nebo jste si ho nakonec koupil?

HIGGS BOSSON

Expert
Reaction score
718
Syntetizoval jsem 4-methylpropiofenon z toluenu a propionylchloridu, který lze získat z kyseliny propionové.
Reakce nejsou nejpříjemnější, proto vždy doporučuji koupit hotový 4-methylpropiofenon.

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Trochu nešťastné. Chci umět vyrobit všechno z toho, co je legálně dostupné, ale teď se bavíme o čtyřech úrovních indicií :cautious:

. Za chvíli budu jako nějaký středověký alchymista shrbený nad vroucím kotlem a seškrabující činidla z baziliškova pařátu.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
257
Deals
1
Odpoledne máte odkaz na syntézu propionylchloridu díky

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,101
Deals
1
K dispozici je několik souborů ke stažení a pěkná diskuse o syntéze propoinylchloridu Zde. Většinou prekurzory obsahují nedostupné chemikálie, ale ne všechny recepty. Vidím, že je na prodej na Ebay, pokud jste odvážní. Když sním o jeho výrobě, sním o metodě uvedené na stránce Wikipedie s použitím fosgenu, který mohu vyrobit z hydroxidu sodného a acetonu.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
257
Deals
1
Bělidlo plus MEK oddělí chloroform a pak to, co zbyde jako vedlejší produkt, použije na kyselinu propionovou haloformovou reakcí.

pak použijte kyselinu propionovou k výrobě propionylchloridu s benzoylchloridem

xile

Don't buy from me
Resident
Reaction score
54
Z jakého kontinentu pocházíte? Mám 4-methylpropiofenon jen 1l, ale jeho pracovní třída. A pokud budete hledat všechny možnosti, můžete najít 2b4mp hotový.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,101
Deals
1
Nemohl jsem vás nechat koupit všechno. Dále čistič kanalizace hydroxid sodný a aceton, vakuová destilace, ahoj fosgene. Fosgen a kyselina proprionová=zdravím proprionový chlorid, proprionový chlorid+toluen=zdravím 4-methyl-propriofenon.🤔🤔 Myslím, že je to správně.

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
257
Deals
1
V této oblasti se nám daří někam posunout...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,101
Deals
1
Doufám, že se do toho brzy pustím. Sedím na láhvi kyseliny proprionové. Váhám, jestli mám doma vyrábět fosgen, bydlím ve městě a mám dvě malé děti, které doufám neotrávím, ale neměl jsem štěstí na paramethylpropriofenon, který se dá v USA sehnat. Náhodou jsem narazil na toto vlákno , což je skvělé, protože jsem si nemohl vzpomenout nebo najít syntézu fosgenu pomocí prekurzorů, které bych mohl koupit. Doufám, že to otřese mou pamětí. Když čtete 100 stránek denně, postupů syntézy, je to zamlžené, moje mysl.

the money

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Chtěl jsem koupit 4-methylpropiofenon

Potřebuji tedy vědět, proč se používá v parfémech.

Když ho zadrží celníci, musím jim dát přesvědčivou odpověď, takže znám jeho použití ve složení parfémů?

the money

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
29
Má někdo z vás k dispozici video o syntéze.
4-methylpropiofenonu

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,101
Deals
1
No, je tam video o methylaci propriofenonu a je tam video o bromování 4-mp ve videích na tomto webu trochu Myslím, že tam není žádné pro propriofenon, ale existuje několik způsobů, jak to.. Friedel-craftsův propionylchlorid a benzen, ketonizace mezi benzoovou a proprionovou kyselinou a několik dalších, přemýšlím o proprionylchloridu a xylenu s chloridem hlinitým možná o tom momentálně dost usilovně přemýšlím. Domnívám se, že na rhodiu jde syntéza z kyseliny proprionové na pseudoefedrin přes meziprodukt propriofenon. Použitím xylenu začínáte s para methyly na obou koncích, takže pro 4-mp je to vynechaná reakce.